ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, July 22, 2010

Berokband lembab . so update sini pon lembab .

Holla Mareshia . ( Malaysia dalam perkataan Jepun ) . Malam malam baru dapat update . Korang baru tahu ke betapa tak bertimbang rasa atau timbang kati betol lah si celcom berokband ni . Sabar je mak nok ! lembab macam nak mati . orang dah bermimpi baru akak kau ni dapat update blog . kan dah keluar nada kecewa tahap maksimum ni . Bila dah kecewa cenggini . Kita manfaatkan apa yang ada . malas nak berdolak dalih dok carik carik ayat untuk entry ni . senang cerita . dalam masa beberapa minit lagi korang akan muntah hijau bila terpandang aksi senyum kambing guron yang melebihi norma norma kehidupan tau . tak tipooo punya .

korang pon penah ambil gambar guna webcam punya .
dan bila kawan melintasi kawasan anda bergambar .
mulalah coverline .





yabedabedu ..








aku sendiri senyum sinis tengok gambar ni .
ceh . aku bukanlah seperti perempuan yang lembut lembut.
kegilaan lelaki lelaki jugak tidak .
TIDAK TIDAK .
lelaki gila pon taknak . confirm .

apa yang boleh dikata .
macam biasa biasa aje .
tapi tengok pada gambar pegang bear tu ..
aww .. lembot gila aku !! T.T haha . tertipu .











konon konon bawang putih bawang merah .

tapi ni dah macam
bawang goreng bawang lenyek .









Korang pon tahu aku malas nak type banyak banyak .
sebab makin di kasi chance merepek . aku on je .




so . hentikan lah perlakuan sebegini .
demi kebaikan semua . serta tidak membuang masa korang
baca benda benda tak ilmiah macam blog ni .
cume diari harian yang sangat membosankan ..
apa boleh buat ? ni lah life aku .



kalau rasa meluat nak baca . sakit mata . sakit hati .
sakit tangan nak comment bukan bukan .
sila lah beredar dari sini . aku bukan paksa korang baca sini .

yang sudi baca blog ni berulang-ulang kali dalam sehari .
TAHNIAH . marya sayang korang :)
cuma .. apa kata comment lah sikit kat sini ye sayang .
tak pernah makan orang lagi kot . hehe .
ok tata .

30 comments:

ika. said...

gambar yg ade kwn pki telekung tu xleh blah..mcm hantuuuu!!

nuraitul said...

hahaha..mcm mengerun kan je tetba ade plak yang pkai telekung tue mncul kat blkang.. :D

Mr feckry said...

maxis pon lembap,gua dah tiga kali baling brodband tu.tapi bile nak pakai jebuh gua cari balik

kodok hijau the ghost writer said...

haruskah aku memuji kecantikkan itu?

*loue me* said...

kalaula tgh2 mlm buta, tiba2 kwn u berdiri kt sblh u dgn pakai telekung..giler seram.heheh

liyana aziz said...

kak yaya, npe pintu rumah special??? hahahahahhaha... x mampu la umah kitaorg pakai pintu mcm tu..

celcom mmg lembab ek kalau kat puncak??

nurul said...

says; blogwalking cnie n ter folo u (:

sueIM said...

merapu tapi tetap comellll ..

auwww ,

act tader merapu laaa :)
sajer jeh

Dang Intan Duka said...

amboi ko...ni xda kej tahap ciapn ke nok?? hahhahah
aku terkejut tgk pic yg kecik da...ingtkn pocong mana la td..hahhah

pasni wat blog tuk misteri lak k..hahahha

*pintu umh kolej dh tukar bru ek??
hahhahaha

Shiro said...

haha... juling mte aq tgok gmbr bnyk2 nih...

Marya Hana . said...

atiq : haha.. die hantu ann.? yaya manusia biase :p

Marya Hana . said...

nuraitul : die sempat lagi mencapap..
ape nak buat.. haha

Marya Hana . said...

feckry : tapi maxis x selembab celcom.. kompem .. :p

Marya Hana . said...

kodok : kecantikan ape..

Marya Hana . said...

loue me : kompem i tgglkan laptop 2 terbukak sampai pagi. lariiiiiii.

Marya Hana . said...

liyana aziz : heh.. kitorg kan vip.. mst la special.. haha.

haah. lembab nak mampos. yana kai maxis ek.. ley pinjam nnt..

atau . tuka " berokband " boley.? :p

tehee.

Marya Hana . said...

nurul : ops.. ter' follow ye..

tenx kerana ter follow.. :p

Marya Hana . said...

sue : eh memang merapu and penyapu sgt entry ni :D

Marya Hana . said...

dayah : kitorg kan dok laman transit..
laman tu je pintu macam 2..
ehem VIP katekan..
kaw merase ke ade pntu cam 2 dlu..?
tarak.. hahhahhahahhaha

Marya Hana . said...

shiro : kalau juling .. sila tekan
(x) . keh keh.

IpMan said...

oh i like!
comey2 sume! =D

Marya Hana . said...

ipman love : hehe.. cyg u :)

ika. said...

ehh. takpe. btw, comel lak muke yaya ble amik gna webcam! tehee (kembang bontot lah tuu! hahaha)

Marya Hana . said...

atiq : amek gune webcam comey..?
ok. len kali amek gune webcam lagi ahh. hahahahhaha kembang idong pulok...

Cik Areen said...

mektot duk umah ko gak yeh?

weyh, exclusive gile pintu umah ko.
ko duk serumah ngan bahaman ke?

Marya Hana . said...

areen : bahaman dok laman aku.. die bawah sekali.. ~ adeh T.T

mektot ade gak. aku soh die mohon umah aku.. haha . buat pale sendri pulok..

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

webcam??
harusss ! :D

Marya Hana . said...

ain : kan kan..? :D sep !

anisizatyA.J said...

haha tiba2 ada kwn pakai telekung!

Marya Hana . said...

anisizaty : nak tompnag glamor jugak..