ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, July 31, 2010

Fesyenista Manja Baby Kiko + SALT .

Hello readers . sebenarnya takde mood nak update sini . memandangkan badan yang keletihan . balik dari sunway tengok filem SALT. memang best cerita tu . sape tak tengok lagi , sila lah weh . tak rugi , angelina jolie memang sangat layak dapat watak tu . ish malas cakap banyak , pokok pangkalnya memang best ! tapi ada orang kata , utk pelajar filem bagos benalah kalau pergi tonton cerita inception . dengan sinematografi yang manteppp . dan lain-lain lagi yang sememangnya mantap . ok , lain kali seranggggg !

Hah cik tipah . baru teringat tau , hari tu masa berdondang sayang dekat rumah tengok satu rancangan ni . Fesyenista Manja Baby Kiko kat Astro Ria . episod pertama Khai AF dan anak dia . time tu dah teruja sebab aku kan kepochi . Suka gila tengok artis dengan life diorang . nak-nak bersama anak yang semestinya terlindung dek kamera paparazzi and mamarazzi kat M'sia ni. so ni lah peluangnya kita nak intai anak-anak selebriti .

episod 1- Khai
2- Lisdawati
3- Enot
4- Erra Fazira
5- Sabrina Ali
6- Rita Rudaini
7- Nadia Mustafa
8- Abby Abadi
9- The Making
10- Look who's the winner

Paling ditunggu-tunggu episod Erra Fazira. hehe.
sape yang kenal aku lama , tahu benolah yang aku sangatttttt
suka ERRA FAZIRA :))
dia tu cantik + kelakar .
suka weh . and lagi sorang aku nak sangat tengok.
ABBY ABADI


cewah . kecik kecik dah pandai bergaya .
habeslah model model tak dapat carik makan lepas ni.

kak erra tak pakai make up pon still lawa .
tak mcm setengah artis tu . kalau terlupa make up
rupa dah macam momok penat main guli T.T

jangan cuba gosip lepas ni.
psstt pssttt. aku sebenarnya suka gila Engku Emran ni .
nampak mcm suami mithali tau.
cair dah (- -")


maintain cun tau akak erra kita ni .


aleesya ni cute gila . perwatakan dah macam mama dia.

pandai buat muka noty syg oi .
meh lawan ngan kakak marya sape lagi noty?
akak jin notty (- -") anak sedara jin toncet . kehkeh .

ikot jejak langkah mama dia



OPOCOT !!

tiba tiba gambar kau marya ? takde class langsong nak letak sebaris
dengan gambar erra fazira . berangan jelah , so letak
kat blog sendiri .habes cerita .


tata semua .


9 comments:

IpMan said...

lahhh...
yg banyak2 tu gmba erra ke...
ingtkan gmba u..
lebih kurang je muke..ahahaha..
ape2 pun SALT mmg best! t kite tgk inception pulak okayh! :D

Marya Hana . said...

love : hehe.. ranjau heh.. ~ :p
okie dokie.. and kene book cepat2 taw.. kalau x, sah mendongak... ~

Marya Hana . said...

love : hehe.. ranjau heh.. ~ :p
okie dokie.. and kene book cepat2 taw.. kalau x, sah mendongak... ~

kodok hijau the ghost writer said...

gabar era ngan anak okeh..dah yang last sekali tu baby sapa tu? tetiba muncul

Marya Hana . said...

kodok : 2 baby no-2 erra, yg bakal menyusol..hehe. kedabak kan..? kehkeh..

Sesumpah said...

eiii muka sama dgn erra la ;D

Marya Hana . said...

sesumpah : heh.. nak bodek bulan pose nak ape ni..? :P

liyana aziz said...

kak yaya, sumpah, yana suka erra jugak! keje ayah agi habis bantai buat pasal dia, sem 2 sampai sem 3.. hahahahha

Marya Hana . said...

yana : ouh yeke.. :D bangga akak erra kite ade peminat2 cenggini..