ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, June 22, 2010

Takde muka terkezut langsong kan ?






Tak menahan . peace segala ! hehe . tiba-tiba aku tergatal tangan nak semak kemasukan ke UiTM . and tiba-tiba lagi aku terkezut . eh surat tawaran dah masok lah ! tak sangka begitu awal ashaari , ingat lambat lagi pihak uitm nak betolkan sistem tu . terima kasih ye . kerana bekerja lebih masa untuk update . hee . kepada bf , eh ada bf rupanya . keh keh . erm , tenx coz selalu berharap i akan satu tempat belaja ngan u :p hakhak . tercapai dah . kita sama-sama menuju puncak perdana ya . sekarang dah lewat malam , sila tidor dengan nyenyak wahai cik marya .


selamat malam semua .
doakan hamba ALLAH sorang ni bertahan untuk degreenya . fuh ~
lamanya belajar . kalau ada anak dah besar kan kan ?


26 comments:

hudhud said...

hehe good luck babe :)

Sesumpah said...

amin weh amiiin :)

Rara Nasiha said...

wahh,congrats dear dapat sambung degree dah. :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

besh gileww dah smpai tahap tinggi2.. ;) irine baru tawaran diploma kt uitm..huhuhu.

btw..gud luck sys!!!

ika. said...

selamat membelajar ye! hahaha. but, cmne ngn kolej tu erkk? bingong leee..

Shiro said...

TIDAK DISEDIAKAN! hahahah... tdo hotel hri2 arr...

.zara. said...

owh! yaya masuk 2hb ek..?
zai 4hb... huu!
neway congrate!

Khai The Kerozer said...

wah..tahniah...
xdpt kolej..hurm.ciannyer..

Marya Hana . said...

hudhud : tenx dear ^_^ wee.

Marya Hana . said...

sesumpah : terima kaseh atas doa kaw.. :p

Marya Hana . said...

rara : tu ahh.. selamat satu ~ tenx a lot :)

Marya Hana . said...

irine : kite kan mule dr bawah .. tapi korang kire ok la. skang dah ade fast track teros ke degree.. xya susah2 nak belaja diploma 3 tahon mcm sis..

* tenx :) kamoo juge..

Marya Hana . said...

atiq : bak kate senior2, dtg dlu . time hari pendaftaran tu kate nak mohon kolej.. kene bayar la.. ~

Marya Hana . said...

shiro : haha. xde maknenye.. ~ nak dok kolej ade caranye..

Marya Hana . said...

zai : OHH yekew.. best r camtu .. ni cam dah rushing gle. campus ni je masok 2 hb kot.. ~ ceh . same la yaya ngan ip. masok 2 hb..

Marya Hana . said...

khai : aha. mmg dak2 degree x dapat kolej :(

little cart00n said...

cik bf pun dpt kat puncak ek?lepas ni elie nmpak akk berkepit ngn cik bf je la kat puncak tu..hehehe..

btw..congrats sis..:D

IpMan said...

jom lah kite sewa 1 rumah! ahahaha

Shiro said...

dduk jek? klau nk survive cmner plak?

kodok hijau the ghost writer said...

pertama taniah sambung degree kedua wakakakakaka kena duduk umah sewa, tulah ari tu masa ambil diploma dok asrama kau ghi cabut kipas siling kau kerate meja sampai patah.. la ni kau rasakan hahahahah.. jahatnya akuu

Marya Hana . said...

ellie : jgn gtaw org len taw.. nak wat surprise. wakakakkakka ;D

* nampaknye begitulah.. bf akak dak IS.

Marya Hana . said...

love : banyak la u !! haha ;D

Marya Hana . said...

shiro : hoh..? ape yg sukarnya . relax sudeyy..

Marya Hana . said...

kodok : bukan mcm tu lah kodok.. dak degree mmg xkan dapat kolej.. apeda.. yg dok kolej tu , kene bayar lain.. hoho. time diploma mmg wajib dok dalam...... ngek ! :p

Clara Emily Cancer said...

congratz dpt smbung degree ;-)

Marya Hana . said...

clara : tenx dear ... take care :)