ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, June 25, 2010

Tak kacau bontot kau sila diam .

Kawan kalau tak reti pilih pon susah jugak . Penah tak korang dikhianati ? thats why aku susah sangat nak rapat dengan orang . semua orang aku boleh berbuat baik . tapi untuk betol betol rapat . yang tahu luar dalam , bukan semudah ABC . orang yang tahu perangai aku je boleh terima diri ni kot . sebab nya . ada kawan aku bagitahu .( " sebenarnya dia tak suka kau " ).

OHH patot lah pandang lain macam je bila aku cakap ngan kawan dia . kita tak boleh paksa orang suka kita . walaupon aku rasa aku tak pernah kacau bontot dia pon . atau pernah kenyit mata kat boyfriend dia . eh tak pernah . tu buang tebiat nak mampos . suka hati kau lah labi labi . Aku buat apa aku suka , kau tak suka blah blah . bukan aku paksa kau suka aku pon . kan kawan kawan ? tett .

Minggu depan dah nak masok semester . so . aku admit memang aku akan rasa sunyi . sebab geng dah takde . Diorang study jugak . cuma dah tukar course . mengejar cita cita masing masing . Oi dengan sape aku nak mengumpat ni weh ? nanti aku supersaver baru boleh mengumpat kah ? haha . aren si selenga dekat je . induk . yang si dayah blur kat terengganu . amboi . balik balik boleh borong keropok lekor lah . makang ikang banyak-banyak kasik gemok balik badan kau dayah . aku kuros , dia pon ikot kuros jugak . apeda

T.T oi . sumpah rindu korang . sob sob . lepas ni sapa nak join aku buat perangai anak munyet ? jawapannya TIADA . nak ajak boyfriend buat perangai anak monyet ? mao kene lesing :p tehee .


tersebot lah kesah .


Fakulti yang sengaja ditinggalkan lama .



aren budak selenga . dah lama aku panggil dia dengan panggilan
sekejam tu . so jangan hairan lebih . dia ni jujur . bila aku ajak dia kelentong ,
dia suka pecah lobang . ceh .

aren . ex dia selalu call aku . sebab aku selalu jadi pakar motivasi nate dua eko ni.
mana mana ex dia pon sama je . mesti akan call akak marya kita ni .
lepas ni aku bukak kaunter lah ok ? senang sikit nak merujuk apa apa hal.
nanti masalah dalam kelambu pon bak mai . haha .




sekor lagi makhlok penyeri hidop . Dayah iaitu budak pending selamanya .
Dia ni lagi hampeh . kena ulang plan jahat sebanyak 5 kali , baru dia boleh
mengerti tapi tak banyak . hanya empat puloh peratos .
kawan ngan dia aku kena banyak bersabar . patot lah aku rasa bertambah
sabar sekarang . dulu suka humban orang dalam mangkok tandas kalau
tak paham . hah . jangan takot . semua hanya dusta .




dan sedikit kenangan bersama sengal sengal sekalian .
rindu lah nanti . sama sama tak mandi pergi kuiz (-__-")



webcam pon jadi . kan dah kata suka tangkap gambar .
tak paham paham lagi . babab !





kalau tiga ekor bergabong . habeslah laptop aku rosak .


banyak bebeno picture mata juling and tak cukop sifat .
geng ni tak mengajar kita cover cover cun . redah aje ~


cuma picture ni nak makan hati sikit pon takpe ye korang .
sebab memang sengaja masing masing nak tunjuk kehandalan buat
buat muka comel lah konon konon . kot tengok yang tak cukop sifat tu .
berterabor lari pakwe masing masing .


dan akhir sekali , bersama bakal pengantin kita . tadi comment dekat
muka buku . dia kata semua persiapan dah setel . tinggal nak NIKAH je .
amboi ganas kau Sidah ! aku pon nak !
teheee. semoga bahgia kawanku :)




14 comments:

IpMan said...

halamak..
kenangan terindah la pulak!
eheheh...
ala kan ade tinggal lagi seko monyet kat puncak tu..
hihih

kodok hijau the ghost writer said...

3 ekor anak monyet suka buat onar, 2 ekor sudah pergi tinggal lagi seekor, 1 ekor anak monyet ini bukan boleh percaya, kalau sudah perangai monyet seekor pun boleh buat onar..(sila nyanyi ikut rentak lagu anak tupai) hahahaha


nota tapak kaki: baru tahu korang ni semua dari planet of the apes rupanya.hahahah

Marya Hana . said...

love : ceh . sape yg tinggal sekor 2..? u r.. penggantinye... du du du.. :)

Marya Hana . said...

kodok : sekor2 susa sket nak buta onar.. nnt nak kumpol bala tentera k..haha.

zee said...

betul betul betul sis...
kadang2 kite tak kacau idup die pun tetibe nk cari pasal kn...
same laa kes kite ni...aleh aleh ckp 'aku tak suka kau'
erkk?? pelikkk...
sangat sangat pelikk...
org mcm tu kdg2 mental org ckp sis...
sakit ati kn sis bile ade kwn mcm tu...tak boleh nk tgk org lebih sikit...lepas tu alih2 nk dengki ape nthh..huhuhu..
(tetibe nk emo kan zee ni)

Marya Hana . said...

zee ; lex zee. kui kui kui.. 2 la pasal.. bile akak jmpe org yg berkenaan 2.. malas cakap ape lah. pandang pon akak x sudi.. ~

ravishingpeacock said...

stady kt mane u?

Marya Hana . said...

peacock : study kat uitm shah alam.. :)

Cik Areen said...

weyh...
paling terharu bace weyh.
wendu same kaw la nyet!
nt kalo areen ade tnspot, aren akan menuju puncak impian di hati, bersama janji, azam sejati..
ye?

pari-pari menyanyi said...

weyh,,, ko rindu aku tak nnt mama munyet? tak sobut pon namo den an,,,
:(

Marya Hana . said...

aren : bagos2.. jgn lupekan daku nyet nyet..

Marya Hana . said...

ika : haha. sebab kaw slalooo menghilang.. ~ du du du..

* rindoo jugak. keramat lah kite bergonjeng nnt..

ZALIKA NADIA said...

pale ko menghilang.. ko yg ntah ke mana menyombong ngn aku,, cit!!! nyet nnt mesti ko bergonjeng gakk ngn ip kat sana kan? hihii

Marya Hana . said...

ika : gile ahh kalau x gonjeng.. xkan nak wat x kenal ngan ip.
pale kaw aku menyombong.. xpenah sekali .. T.T