ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, June 23, 2010

Salah tag untuk Contest Mata Menawan :)

Bulan ni active gila melakukan tag . terima kaseh daun keladi semua . ingat jugak kat aku hek . tapi contest yang di tag kali ni . sensitive bagi wa . hak hak . ada ke " contest mata menawan " wa kena join . dah tentu tentu mata sepet . tak menawan :( kalau mata terbuntang , confident sikit nak join . naseb baik contest ni di tag oleh yana . junior UiTM ku . tenx yana . tag kan kat kak yaya kau yang sepet ni T.T mesti kak yaya takkan hampakan orang yang memberi tag .


Untuk gadis sekalian yg mempunyai sepasang mata yang cantik dan galak .
silakan galak join contest ni . dengar cerita hadiahnya lumayan .
dapat contact lens . boleh menampakkan konon konon besar mata sepet ni .
kalau nak tahu lebih lanjot , nak curik curik masok contest ni .
silalah click sini iaitu blog cik faten . boleh tengok syarat and terma .
meh lah join untuk memeriahkan contest .



lanun mata satu
atau pon jin mata toncet taktau boleh join ke tak.
sila tanya penganjur .





ini banner nya . tengok banner pon dah semangat .
cantek gila mata dia . ni yang buat hati bertambah sebak .


hanya satu gambar dipertarohkan .
ingatkan nak letak picture dengan adek .
tapi gambar kena sorang sorang .
baru nak rasa seperti kakak penyayang .


erm malas nak buat surprise . korg pon dah muak tengok muka ni .
so , inilah picture saya cik fatin . tak special pon .


awww ~ mata tu . nampak mata ke ? sorry lah .
satu satu nya peserta contest yang bermata sepet agaknya .
takpe . tabahkan diri marya . janji ada mata kan kan ?


:) kene tag lah pulok .
ni part yang paling lemah . jap jap .
nak kuatkan ingatan .

zai .
atiq .
nadea ( randomlynadea )

ok tu aja . haha . seperti biasa . hanya org yang sama .
ok tata titi tut tutttt .


28 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

mata menawan ke mengawan? hahahahaha

mata awak tu menawan ker? jap kodok nilai berapa bintang nak bagi dari 10 bintang.

ok keputusan 3 suku per 10. hahahaha

sebab..senyuman awak lebih menawan dari mata..sbab mata kodok lebih menawan.hahahaha

Shiro said...

ehehe... pic laen xde ke? yg lgi 'bsr' sket...

liyana aziz said...

kak yaya, mane de sepet, okay je tu?? hehehehe... all the best.. btw, tuan punya contest cantik giler an?? suka betul tengok.. =)

IpMan said...

eh i pon nak join contest ni buleh x? :D

nurul nadia said...

alamak..kite kan geng mata sepet..huhu

ika. said...

tunggu sat..entry byk nk post ni..hahaha

Marya Hana . said...

kodok : ala. sala masok contest ke..? kene masok contest yg ade kene mengena ngan senyuman.. haha.

Marya Hana . said...

shiro : mane2 pic same je.. huhu. x penah ade mate besar.. ~ sepet pon boleh menawan le..

Marya Hana . said...

yana : ok ape.. :( hehe. haah cantek....

Marya Hana . said...

love : u jgn nak mengarot la.. ~

Marya Hana . said...

nadia : hehe. betol2.. ~ xpe. kite pon boleh menang. hahahahha!!

Marya Hana . said...

atiq :eh x pakse.. tag tag je.. hehe..

Shiro said...

sme jek? aduhh... kli ni kerahkn kringat anda utk mnunjukkn kpd dnia bhwa anda mmpnyai mte... kang nnt die reject smbil tnye... " Err... dik... nape tutup mata? ". apa mau jwb?

Marya Hana . said...

shiro : cmtu merajok ahhhh. malas nak masok mane2 contest dah .. ~ haha

Shiro said...

msuk cntest mte pling sepet... klau x mng tu xtau laa...

Marya Hana . said...

shiro : haha. sila anjurkan . hadiah kasik grand2 .. baru semangat nak masok !

Shiro said...

hadiah? bulu mata XXL... contact lens 100 bijik... ok laa tu

Marya Hana . said...

shiro : alamak takotnye nak join. LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !

Shiro said...

x prnah pkai? x reti pkai? fobia nk pkai? or xnk pkai?

Marya Hana . said...

penah pakai . tp berat ..
erk..~

Shiro said...

jap3... ko ni mmg on blogger je ke ap? xkn kte nk mrepekmrapu kt sni jek... aq x ksh... tpi rse cm... err... EXPOSED arr plak... mcm syok sndiri... iye ke?? ntah lala~ prasaan aq jek kot...

Marya Hana . said...

shiro : sememangnye kaw perasan ! haha. ;D x le. aku nga on le.. so kadang2 aku check blog nih . hoho. xya la reply da. buat penoh betol dak ni. haha

Shiro said...

aq boring... lgipn aq blogwalker setia ko... ksi arr smngat sket... huhu... T__T

Marya Hana . said...

shiro ; oHH yeke. terima kaseh banyak2.. and jmpe di puncak ..

Shiro said...

puncak mne tuh?? aq xnk jmpa ko kt pdg mahsyar...

Marya Hana . said...

gile kentg .. ~
insyaallah..

Shiro said...

heishh... hang slh fhm... aduhh... aq nk pura2 x fhm... sat gi die mmg dh x fhm... adehh.... -______-"

Marya Hana . said...

haha. ape2 jela.. ~
budak penulisan sukar difahami..