ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, June 24, 2010

Detik detik yang berlalu . ah geli tengok title aku .

Macam tak biasa pulak nak balik sana . Uitm tu dah tiga tahon muak tengok aku . and nak sambong degree pulak . memang bosan gila ahh . Diploma and degree kat tempat yang sama , adeh . memang nak loya-loya anak tekak . Cuba lah campak aku merata sikit . nak tengok betapa meraongnya aku jaoh dari family . hak hak . erm . so . kali ni , ada sikit perubahan . si dia ada bersama . tak boleh nak berkelakuan haiwan liar lah aku kat sana lepas ni . kantoi ~~


masa cepat beto berlalu . dari dia kat UiTM Sarawak .
and sekarang . sama sama ngan aku . hope dapat kekalkan hubungan .
aku sebenarnya elok bena lah couple dengan orang yang penyabar .
sebab mak aku sendiri pon kata aku garang .
dulu masa kecik adek aku panggil aku " kakak ketam " .
sebab aku suka cubit orang . semua adek adek takot ngan aku .


tapi pecah rekod anak tarzan sekor tu je tak takot ngan akak ketam ni .
tah apa kena ntah . maybe aku dah berubah ke arah yang lebih baik .
alhamdulillah . akak mithali . isteri mithali . ibu mithali .
amboi amboi . banyaknya impian aku .



selamat tak pernah mengamok kat sini . kalau tak ..
wa delete blog ni (-_-")

aku ni pemberontak jugak . sebab . dulu kalau gado dengan
ex aku . aku suka campak tilam UiTM . ha ha ha . tak main lah
nak campak campak henset segala . henset harta aku .
kalau tilam UiTM tu , milik kerajaan . so silakan baling
dengan kejam . pedulik ?
dah tu kedek kedek kemas balik . kan ke menyusahkan tu .








ha ha . sabotaj ~ kali ni bagi si dia sama sepet ngan aku .
akibat matahari terlampau menyinari .



ni masa mula mula couple .
tengok muka aku . konon malu beno lah tu .
sekarang , hantok kepala kat dinding tengok picture nih .


OHH kesal dengan perlakuan hipokrit sedemikian .
sudah sudah lah marya . lain kali jangan berlakon
konon konon kau tu gadis lembot + pemalu and .
sangat gadis gadis . pigidah ~


and and and . . bawah ni .
orang yang bertanggungjawanb atas segala penipuan .
menjayakan perhubungan ini sehingga sekarang .
terima kasih daun keladi ye kome .
1st date diorang ni ikot . sebab diorang sengaja nak mengawasi
lalu lintas T.T aku kan pemalu . tahi tahi tahi !




alahai selebetnya picture nih . takpe .
kita memang sengaja nak selebet selebet kan kawan kawan ?
trend masa kini (-__-")



Ke mana sahaja . kitorang dating mesti ada kawan kawan .
Dulu . . . sekarang dah pandai berdikari konon konon .

hope semuanya berjalan lancar lah degree nanti .
apa apa hal update sini ya :)




16 comments:

hudhud said...

kalau camni i panggil entry geli-geli. haha :P

liyana aziz said...

ehemmmm.. bestnya ada bodyguard pasni.. heheheheheheh

kodok hijau the ghost writer said...

kak ketam.... bahagia sungguh kakak ketam berkapel..sampai penuh taik mata aku tengok kau bahgia berkapel, hahahaha..

jgn masa bercinta jer nampak mesra dah kawin esok lain jadinya ..weeeeekkk hahahaha


nota tapak kaki: bila kau kenalkan member kaw jadi awek aku

Shiro said...

liar?? ahahaha... marevllous... marvellous...

Marya Hana . said...

hudhud : haha. lebey kurang la.. :p

Marya Hana . said...

yana : kah kah . akak bodyguard die..

Marya Hana . said...

kodok : kaw renong lame2 nape..? sampai penoh taik mate tu.. huhu..

nota tapak tangan : kem salam maot ~

Marya Hana . said...

shiro : liar 2 bukan meliar ppuan jalang.. ~ harap maklom..

nurul nadia said...

hui, malu2 ke 1st date? huhu...ciap bwk askar2..ha2

Marya Hana . said...

nadia : aha . ape2 belaku , kaki pukol ade.. haha

IpMan said...

opocot! ape kehey letak pic ni..
malu la den!
ahahahahahha

Marya Hana . said...

love : ala. geli ketiak r nak malu2 segale.. :p

pari-pari menyanyi said...

goli ko suko?? hahaha
elok la tuhmm akhirnya ko bergabong ngn die lak,, huhuhuhu
kim slam kat die weyh,,
pastikan ko sentiasa ngn die n wat muka riak sikit bila lalu depan 'manusia berkenan'
ahahaha
aku ajar bnda jahat,,

Marya Hana . said...

ika : haha. siot kaw ann.. ~ aku xnk buat muke riak .. aku nak wat muke lindungan kaabah je.. wakakaak :D

ika. said...

amboi hang..ni lak time u alls berdating2 an..ktorang plak kene rindu2 an..hahahaha

Marya Hana . said...

atiq : ala . setakat amer 2 kat induk , xde nye rindu rinduan.. dokek yo kan..? keh keh ..