ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, June 23, 2010

Aku sememangnya rajin . Aku tahu .


Aksi manja yang menggelikan sanubari ! biarlah , blog sendiri . bukan orang lain kan . Macam macam nak setelkan pendaftaran degree ni . tapi semakin relax and berdondang sayang . Kenapa , sebab aku ada penyakit sawan vavi . Tak boleh terlampau menggelabah bila buat sesuatu perkara . nanti aku akan buat dengan sumpah cincai boncai tahap maximum yang merbahayakan penduduk Malaysia . sawan katakan . . . Ok , sementara dudok ngangkang kat rumah . elok bena lah kalau kita memanfaatkan . dengan perkara yang berfaedah . perkara berfaedah itu tak lain tak bukan membuat tag dari atiq . gila berfaedah ~ teros buat tu . over sangat . teros buat !




APA NAMA BLOG ANDA & KENAPA LETAK NAMA TU?

Harapan Marya Hanya Impian .
Nama blog ni cukop membuktikan aku fanatik Ratu cantik negara kita .
Erra Fazira lah . ada satu tajok lagu dia Harapan Hanya Impian .
so ngada ngada + Marya je .

APA NAMA URL BLOG ANDA & DARI MANA DATANGNYA NAMA TU?

yayahana .
datangnya dari nama panggilan . entah .
suka suka hati aku nak letak apa yang aku senang nak ingat .


APA METHOD DALAM PENULISAN ANDA?

mengarot , meraban , marhaban .
lebih kurang macam tu lah .

PERNAH TERASA NAK HAPUSKAN BLOG? SEBAB MUSABABNYA.

Tak pernah . sebab penat penat buat .
belajar sendiri tu . walaupon pada mulanya nampak cukop bangang blog ni.
haha . main cincai cincai janji ada blog !

and aku suka main blog , dapat kena kutok .
dengan rakan anonymous yang baik hati .
kadang kadang je wujud .
maybe time tu dia dapat hidayah nak usha blog aku.
kata aku tak cantik lah . apa lah .
suka hati kau lah labu . kalau kau cantik ...
takkan lah kau menjelma sebagai hantu anonymous .
tarak otak ka .

PERNAH AHLI KELUARGA BACA BLOG ANDA?

Apa tak pernah lak . adek adek aku pon ada blog .
sedara mara yang takde blog pon usha .
ingat wa tak tau . haha .


APA PERASAAN ANDA BILA ORANG KATA BLOG ANDA BURUK
SEDANGKAN ADA YANG KATA CANTIK?

Perasaannya tak rasa apa apa .
kalau tak cantik . . .

kau jugak yang suka tengok kan ? haha.
so terima jelah seadanya blog burok busok ni .



BILA BLOG ANDA DIBERANAKKAN?


Semenjak kenal ngan Zai Suhairah and Syazwan Yazid .
Diorang paksa aku buat .
Bulan Disember 2008 .


SIAPA ORANG PERTAMA YANG TAHU ANDA ADA BLOG?


Zai Suhairah .



APA PERASAAN ANDA BILA ORANG MENGATAKAN TENTANG BLOG ANDA DI SEKOLAH?

Rasa macam dah lama tak pergi sekolah .

no comment .


SEPULUH ORANG SETERUSNYA YANG NAK DI TAGGED:

zai .
aren .
dayah .
jaja .
nadea .
lagi 5 lu pikir lah sendiri . wa dah tak larat nak pikir .

terima kasih daun keladi ye atiq :)


16 comments:

kurawk said...

telefon bimbit kita same lahh! :D

fadhlinaafifah said...

lahh macam ni penye lawaa pun ada orang nak kata muka buruk. ish3 tk patut.

Natasha Azrah said...

anda sangat menawan ok :)
suka sangat.

Hapiz Rahman said...

lawa gambar kat ict tue.. tue kat tepi tue.. :)

Marya Hana . said...

kurawk :yeke. tapi i punye dah lunyai . wakakkaka. ;D sumpah ganas . perosak harta benda.

Marya Hana . said...

fadhlinaa : anynomous tu lagi lawa . hakhak .. :p

Marya Hana . said...

hapiz : hehe. tenx .. :) tengok2 tepi je ke.? tengok la tengah2 sikit.. entry ni. haha

Marya Hana . said...

natasha : mane ade . i x mena'wan'. i sa'wan'. keh keh keh . u lagi menawan kalbu . wah ..

.zara. said...

wahhh! banyak nye name sye kat entry yaya kali ni! hehe!
love it! thanks tag...!

Marya Hana . said...

zai ; well.. terime lah dengan hati yg terbuka.. keh keh . ur welcome.. :)

Shiro said...

ehehehehehe.... buruk?? ehehehehehehehehe... diorg compare gmbr ko dgn siti nurhaliza kot... sengih sorg2 aq kt sni...

Marya Hana . said...

shiro : haha. kalau ngan ct nurhaliza , si anonymous tu LAGI cantek .. haha ;D sume ratu cantek pon kalah.. dats y die kutok2 org ..

Shiro said...

uishh... klau cmtu nnt industri seni malaysia ad lgi 1 artis overacting cm fasha sandha... The Anonymous... cool gler nme tuh... -( Apa aku merepek ni? -__-" )-

Marya Hana . said...

shiro : haha . x suke fasha ke..? haha . gampang die 2.. bile die kacau rumahtangge org xpe lak. bile die nye bf kene kacau , melenting.. baru die rase!

Shiro said...

haha... jap3... kte mngumpat psal org ni nape ekh? ttibe jek start... owh yes... sbb minah lgi cntek drpd siti nurhaliza tuh...

Marya Hana . said...

shiro : mude2 da nyanyok -__-"