ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, June 23, 2010

Aku bukan Jalang ataupon perampas .


Perempuan perempuan sahaja yang layak menjawab ini .
Apa pendapat korang bila
kawan baik lelaki korang kata . .


" Mintak tolong , jangan post apa apa kat wall facebook , gf bising sikit lah "


Aku tak paham lah . boleh sape sape terangkan kat aku masalah gf dia tu ? kene sawan vavi macam aku gak ke ? tak mungkin . kalau aku tak hilang ingatan , aku rasa aku tak pernah pon send kat wall bf dia yang merangkap kawan baik aku tu " i love u ke . i cintaik lu ke and sekutu and sebabun dengannya " . so . macam mana gf beliau boleh marah kalau aku je yg send kat wall dia . perempuan lain boleh je aku tengok . mulalah nak main teka teki malam malam buta ni . ataupon , dia tahu hubungan kitorang . OK . memang dulu bf dia tu suka kat aku . tapi , tu cerita zaman P . Ramlee lah deyy . apa mau jeles-jeles sekarang ni lagi ? kalau aku takde boyfriend , silakan suroh bf dia delete aku dari friend list . tapi aku ada boyfriend lah . kawan baik pon boleh terputus hubungan . tak boleh comment kat facebook . mesej kat handphone lagi lah . karang meranapkan hubungan korang pulak . so apa aku nak buat ? kau putuskan hubungan aku dengan kawan aku ? Fine . maybe kau dah lama tak dapat tidur nyenyak kan ? tidur lah puas puas lepas ni . takkannya ganggu bf kesayangan kau tu .


satu je .
aku takkan rampas hak orang .
dia hanya ' kawan ' . kalau aku nak kat dia , lama dah . . .
aku bukan jalang lah . adeh mula lah aku nak cirit nih .



20 comments:

hudhud said...

haha i benci lelaki macam ni. serious i cakap, kau ni dayus gila weh. i rasa lelaki tak perlu dgr cakap perempuan yang nk halang dia dr berkawan dgn org lain. oh damn it i hate this kind of guy ! banyak kali kena kot.

Izyan Nadiah said...

hehe..twu takpe..sokong..saba2.hehe

kodok hijau the ghost writer said...

kaw bukan jalang, tapi jalak lenteng .. hahahah.. itulah yang kau gatal gatal main FB tu wat..pa..biasalah kak oi.. oghang pompuan ini kuat sangat jeles, tambah laghi bopren di penah minat kat kaw. sebab takkan ak bleh jatuh minat sekal lagi. ala kalau setakat kau ada bopren, dia ada gepren kecik jer. kapal terbang pon orang bleh rampas pkir-pikirlah.

nota tapak kaki: masih mencari cinta yang hilang di lubang cacing

liyana aziz said...

tercabar je tu.. that's why dia buat macam tu.. hahahah

bella dela rosa said...

huhu.i pon penah kena cani.tah pape.gile tak matang,bile da putus baru dtg mntk maaf kate"tu la bodoh sgt ikot ckp gf"
ikot sgt kepala gf tu.jadi pak turut.

liyana aziz said...

kak yaya, jom jenguk sini ek?

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan-tag-by-cik-ti.html

Cik Areen said...

kasik tabik spring 1.
hahah.

cam tawu je sape manusia berkenaan.

dan kpd pn.gf, jgn nak kerek sgt.
betol kate marya.
kalo nk, da lame da.

Cik Areen said...

kasik tabik spring 1.
hahah.

cam tawu je sape manusia berkenaan.

dan kpd pn.gf, jgn nak kerek sgt.
betol kate marya.
kalo nk, da lame da.

Farhana Anuar said...

jalang? ohhh. teringat kepada orang itu. :P

ek eleh kalau syg sgt ikat dia jgn bg pegi mne2. nk kwn pon payah susah la hidop. yg laki tu pon xkan la xleh nk nsihat gf sendiri. macam2 perangai.

shaa bonitaa said...

die rase terancam ngan u la tuh..heee~~

Marya Hana . said...

hudhud : this morning die kate , msg and call boleh.. tapi jgn post kat wall die.. huh.. ~ pelik..

Marya Hana . said...

izyan nadiah : tengah besaba .. :) hehe.. tenx .

Marya Hana . said...

kodok : wakakkaka. nak rampas cane.. heh.. relax la.. ~

* kesian kaw kodok.. mencarik cinta konon!

Marya Hana . said...

yana : haha . yeke ? ape2 jela ppuan 2.. ~

Marya Hana . said...

bella : yeke ..? erm .. i pon penah mcm 2 jugak ouh . and yg terkene tu dia tu lah .. mmg hukom karma .. ~ padan muke i..

Marya Hana . said...

aren : kaw tatau . die baru cple.. si dia bape kali patotnye aku ngan die 2 doe.. igt x..? keh keh .

Marya Hana . said...

fana : wakakka. taw xpe.. skang aku lak mcm jalang doe..! haha. lawak gile. aku x ske la men rampas2 hak org ni. byk mende berfaedah len aku ley wat.. du du du..

Marya Hana . said...

sha : hehe. terancam ke mengancam..? tehee. :p

hudhud said...

haha dia takut gf dia bukak kan fb dia la tu. omg, baru couple je kalau dah kawin dgn minah tu apa jd la. blh ke dia tahan? hmm syg kn? hehe

Marya Hana . said...

hudhud : hah . die x serius ngan ppuan 2 katenye... ~ xtaw la.. hehe