ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, May 24, 2010

Sebenarnya liat bena kuikui .

buzz ! buzz ! dah beku ke blog aku ? jangan nok . mak baru tak update dua hari . adek kicik pulak demam . anak tarzan tu demam gorilla . malam - malam mengigau mintak air , naseb baik tak ngigau mintak penampar . -__-" kuikuikui . kesian dia . budak kecik kalau demam kan merengek-rengek . tapi ada je orang tua yang merengek-rengek lagi kalau demam . tu mau hentak je dia ngan air batu semangkok . baru hilang demam T.T


hari ni , rasa sangat bermakna . bcoz my mom dah uroskan hal nak ambik lesen kereta . esok start kelas yang dengar kabarnya sangat " mengujakan " tu . aku takot esok ada orang kena baling ngan marker pen , sebab baru 10 menet pertama dah berdengkor sambil mimpi guling-guling ngan kublai khan kat taman bunga . ceceh . harap harap tak la . marya kan suka tidor awal . AWAL gamaknya . hari-hari kena bebel ngan cik abang sayang . terima kasih atas keprihatinan . yang suka bebel kat fesbuk suroh aku tido awal . kau busybody lah ! haha . hari ni kena didodoikan awal supaya aku boleh bangon pagi esok tanpa muncong beberapa depa . sapa nak dodoi ? cepat ! after dodoi , kompem andalah calon Akademi Fantasia 9 . seterosnya akan diangkat sebagai juara macam poojaan hati den . shahir . i lap and mop u lah ! tehee T .T




:) ok lah . esok jangan tido ye marya . dengar kuliah betol-betol . supaya lain kali kau tak buat
jalan raya macam bapak kau yang punya . hakhakhak . tata semua .

p/s : kepada muda mudi . ambik lesen kereta awal ok . jangan jadik macam akak . umor dah banyak baru nak sedo diri yang gamaknya aku memang takde lesen kereta lagi T.T nanges .





22 comments:

Ip Man said...

yeyehhh...
ade kemajuan!
ahahaha...
slmt belajar memandu...hehehe
blaja rajin2 taw..
ikot ckp cikgu..
jgn tido time cikgu mengaja..
buat homework kot cikgu tu kasi..
ahahahaa..
goodluck sayang!

Marya Hana . said...

love : haha.. insyaallah den ta tdo.. kot da ngantok sgt dgr org tu ngaja , sore2 lalat .. i tdo r.. hahaahahhahha ;D tenx b..

.zara. said...

haha.. apelah..
depends la cikgu yg mengajar tu besh ke x...
weeheee! amek katne ni?
lawa giler buku die...

besh la mak yg uruskan semua...
zai nak amek mmg independent giler...
semua kne buat sendiri.. sodeh!
da buat muke kesian baru mama nak tlg.. wehee!

neway, gudluck to both of us tomorrow..
yehaaa~ esok pgg stereng!
ngegege~! gudluck yaya! ;))

Marya Hana . said...

zai : oo yekew.. hope yaya takde borink2 esok.... ~ haah, mak yaya yg volunteer nak tlg uroskan. sbb kawan die yg ngaja kat ctu.. ape2 sume org uroskan. senang ! hahahahha. yaya cume datang nunjok muke.. "ye, muke ni amek lesen ye.. dtg kuliah ". teheee :D


gdluck juge zai.. !! lepaskan gian bawak kete ye.

*loue me* said...

all da best.jgn tido lak.hee~

Marya Hana . said...

loue me : insyaallah .. kene makan ubat tahan ngantok r.. ~ :) tenx.

am said...

haha.amik lesen. gud2. jgn tguh2 lg .amik ok mse tgh ada ni .nnt lama2 lg susa tau . um .btw gud luck nnt .
*atas bukit tu susah jgk .alalalalaa

m. said...

marya, kite pon baru nk amik lesen ouh!

now baru dpt L.

but blom memandu kat jalan bapak sendiri lagi.

hehehe.

gudluck utk kita!

myra arshad (: said...

wee. goodluck belajar memandu
dengar kata cikgu yang ajar tu

nanti tak pasal pasal hari test jpj, kena repeat. mra da rase kena repeat ari tu. malu kot. hehe

p/s : all the best bebeyh ^__^

kyoO~rEz@ said...

wah bljr bwk kete..menarik..hu3
jgn langgar org lak ek :p

kembatolo™ said...

baek tido kalo ngantuk..haha

~Baby Gurl~ said...

gud luck :)

yg pentg kite da de lesen..heehhe

best dpt bwk kete sndiri..hehe

btul tu kwn awk ckp, bergantung pd penceramah tu gak...kalau dpt yg best, mesti xnagtuknyee....hehehe =)

Marya Hana . said...

am : aku tawu atas bukit susa.. aku try r nnt ! takot gak ni weyh.. huhu..

Marya Hana . said...

m : ic.. tu r. nak dapat L pon cam susa.. ngan ujian komputer yg susa 2 kabanye.. huhu.. gdluck taw ! :)

Marya Hana . said...

myra : takpe.. jgn maloo... :)

1st time belaja katekan.. bukan perfect sgt... :) its ok dear..

Marya Hana . said...

kyoo : insyaallah langgar lembu je nnt.. haha. ade lak KL ni lembuuu.. huhu..

Marya Hana . said...

kembatolo : OHH best rupenye !! ta tdo pon !! uhuhuh

Marya Hana . said...

ain : tu r.. tadi , da lepas da. so mmg best r.. penceramah tu due2 best ! kite gelak x hengat dunia..

~Baby Gurl~ said...

haa..tula..dulu ain pun mcm tu.. asyik gelak je memanjang..hehehhe tahu2 kelas tu da abis..hehehe =)a

megat mahathir said...

wahahaha... same la kite.. dh tue bangke baru nak start amek lesen... cramah yg paling mbosankan!!

Marya Hana . said...

ain : haha. yekew..? ok lah. at least.. da lega , ade lesen..hurm..

Marya Hana . said...

max : kire ok la.. kaw mude lagi dr aku.. x terlambat.. kakyah ni da tuo.. huhuhuhuk..