ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, May 20, 2010

Mak aku kata . perempuan sombong nampak MAHAL .

Mak aku kata " jangan nak jadi perempuan yang terlampau menyengih-nyengih ngan jantan , macam perempuan miang je " . aaa . jangan main-main ye sedara . jaga- jaga . ceh , siap warning orang . kau ingat kau sapa marya oi . dato' siti nurhaliza ? orang gaji dia pon kau tak layak lagi la ! T.T ala . sebenarnya aku bukan sombong tau tau . memang aku macam tu , kalau aku tak tahu mana wujudnya lelaki tu , susah untuk aku berkawan . nak nak kalau status aku " in a relationship " . lagi la mak tak layan . sebab sekarang ni , orang sesuka hati tok nenek eh tak baik en main tok nenek orang , tuka ! sesuka hati lombuuu kambeng diorang je nak memusnahkan rumahtangga orang . tengok couple lain join WWE itu sangat membanggakan .


tutop cerita WWE .


contoh terbaik . laman sooo-sial FACEBOOK . kalau boleh , sampai termuntah-muntah friend list aku tu . nak approve semua orang . namun , apakan daya . aku manusia biasa , kadang-kadang je macam biawak hidop sebab melantak kuat . lelaki yang tak kenal apakan lagi , IGNORE bebeh ! perempuan ni satu hal . diorang ni lebih kepada mau cuci-cuci mata . tak tahu apa yang nak dicuci . ke nak mengeruhkan lagi ?sebab perempuan ni cita-cita dia nak jadi charlies angel sebenarnya . diorang nak menyelesaikan misi skodeng-skodeng profile orang and tiba-tiba ter'flashback cerita mami jarum . hoho . gi pulak bercerita tentang burok orang sahaja kat geng-geng jarum sekalian . takde pekdah . baik korang pergi kira gelang ke , rantai ke T.T rita rudaini pon nanges tengok korang lagi hebat do . salute sikit ! eceh .


meraban lagi sekali , maaf semua .


so sesiapa yang add , lelaki mahupun perempuan , janganlah nak merajok ke, kecik hati dan paru-paru , sebab aku tak approve . bukan apa , berjaga sebelum terkena . buat masa sekarang , yang dalam friend list beta hanyalah . kawan-kawan munyet yang ku kenal rapat dan juga kenalan-kenalan yang baik hati hendaknya . kalau korang rasa " eh aku kenal la dia ni . betol, macam penah kenal , nak add la " . do add me . tapi tinggalkan personal mesej yang mengatakan korang tengok lobang hidong ni kat mana , remind me ok :) yang betol-betol nak kenal . BETOL-BETOL ye . silalah add munyet yang sedang taip ni , di muka buku " KAMARIA HANA " . kalau aku mabuk laot , insyaallah akan di approve . harap - harap tak mabok laot sebab cadangannya memang julai ni nak pi pangkor .



aa . muka sombong macam tu lah . tapi percayalah . aku seorang yang friendly :) wink . tanyalah sesiapa yang kenal perempuan merah itu . hihi . sebenarnya dah rasuah diorang cokelat satu sorang untuk berkata dusta ! muahaha .



10 comments:

et said...

ehehehe.mesti.mesti kena pilih kawan nak approved kat fesbuk.bahaye wooo~ huhuhuu..

ahmad endo said...

betul apa yang ko cakap tu...setuju banget...hehehe

Ip Man said...

hehe..
patot la sombonggggg je mase i nk ngorat dlu..jual mahal..
ekekekek..
tp dgn berkat usaha i..dpt gak i tekel u..
:D

Marya Hana . said...

et : semestinye.. sbb sekarang , org perangai pelik2 an..

Marya Hana . said...

endo : so.. selamat beramal...

Marya Hana . said...

love : sombong ke 2..? haha. xde maknenye.. ngan u i kasik can lagi. muahahahha :D

Sesumpah said...

sombong bermakna tak layan lelaki





dalam Islam galakkan kita tak layan lelaki kan? bukan lah sombong.^^

Marya Hana . said...

sesumpah : i like... ~ :))

ullyana zaidy said...

btol2..
beringt sblm terkene... :))

Marya Hana . said...

yana : yep.. kamoo juge.hati2.. :)