ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, May 30, 2010

i siti . eh i bukan siti !

Hoh . blog aku ke ni ? eh blog marya hana . marya hana tu aku la ngong . tapi kenapa aku update macam orang asing ni ? ada ada . ada ic . uuu .. sangat lama tak datang sini . apa kaba orang kampong ? semaken mencanak-canak update blog gamaknye . even tak update , aku selalu memantau blog ni . mana tawu ada perkhabaran penting . tak penting pon buat-buat penting . kepochi nok ! borink dok umah . nak ambik ujian komputer , macam kecot takot failed . so aku dudok rumah and ulangkaji baca buku memandu . haha . korang nak tawu , aku menipu -__-" . bila masa aku baca buku , dok meleleh air lior depan tv tiap masa . buku tu malas la nak baca . semakin tension gamaknya . nak tengok-tengok gambar je . dah dekat-dekat nak test nnt , baru lah pulon ! macam tak biasa pulok . harap-harap lah tak failed , even malas macam unta nak baca buku . ada hati nak lulos ! T.T

bila nak keluar result ke degree ni nok ? tv pon dah muak tengok muka aku . and batal busok pon semaken busok dek asyik pelok kuat-kuat sambil tengok tv . kuros tetap kuros jugak . even dok umah makan tido je .



OMG ! bosan siot sipot sedot !
bila dah bosan yang melampau-lampau . kawan-kawan ajak ronggeng
SET !! on aje .
i-city yeyeah . dah lama nak pergi tapi tak dapat . harap je study kat shah alam . tapi idok penah jejak T.T sadisnya cerita ni . bongok ! jom tengok gambar . sebelom tu , selawat banyak-banyak . sesi perasan tu memang dah kebiasaan dalam blog ni -_-"






















vavi taw makhlok cokelat tu !

berani berani aje die memperlakukan sebegitu .











naseb aku pakai flat shoe faruq . kalau aku hilang akal pakai wedges malam tu , sama tinggi dah ngan kau yang tinggi melampai tu .













ok sila muntah darah tengok pose-pose terlampau kitorang ? T.T
aku pon geli ketiak tau . gugor-gugor bulu yang ada . aa ! tipu ..
ok sekian :)


p/s : boypren den poei indonesia . den rindoo bona ! T.T lima hari macam lima tahon wuu .


12 comments:

~Baby Gurl~ said...

kite tak penah lg cmpi cne.. ;(

Marya Hana . said...

ain : bapak jam ouh... :(

sarah shafie said...

owh..tringin sgt nk g..

Marya Hana . said...

sarah : pegi aaa.. tapi jangan p weekend. mmg ramai org . mencanak2 .. ~ huhu..

Cik Areen said...

tawu pon ko bosan duk uma.
ingt tak reti buhsan.
on9 pon da naek muntah da.
ape tah lagi tgk tb.
kan kan?

kodok hijau the ghost writer said...

ingat telinga arnab teringat majalah playboy hahahahahaha

Farhana Anuar said...

eh yayahana ke yayayhana? hehe. ke dah mls nk edit bru main upload je? ;D

aku xpnh pegi. nme je blaja shah alam kan? dah 3 tahun habis blaja pon xsmpai2 ag sne.

Marya Hana . said...

aren : tgk tv ta borink r.. sbb aku berangan heroin hindustan 2 aku. muahahhaha ... :p

Marya Hana . said...

kodok : jgn nampak sgt peminat majalah tu ............ ~ kantoi busok maaa.

Marya Hana . said...

fana : aku malas da nak betolkan. yg mane betol 2, aku terseda la 2.. yg len buat2 ta nampak suda.. aahahahha.

meh la kite p.. kalau kaw sambong degree la..

Ip Man said...

amboihh..
kemaen seronok ye begambo kat sane..
hehe..
=)

Marya Hana . said...

love : opcoz.. ~ kan da lame nak pi..