ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, April 13, 2010

Tiak kau masyem LAH .

Tak pernah lah aku nak cuba try test . memang dasyat . pengalaman macam ni , baru sekali aku rasa . weh . apa benda lah yang aku pikirkan sampaikan exam pukol 8.30 pagi . tapi aku dengan konpidennya kata pukol 2 petang . ni semua pengaroh did a.k.a dayah ni. dulu dia kan mpp , so apa dia cakap kita rasa macam betol je. cuma AWAS. jangan sesekali mempercayai kata-kata dia dikala perot dia berokestra . bila lapar , semua dia merapu-rapu. penyapu tol .



and buat petama kali dalam sejarah. aku , aren and dayah pergi exam tak mandi . EXAM tau tak. ini bukan cobaan . ini betol-betol . memang gelabah babun sampaikan aku and aren masok toilet sama-sama gosok gigi , cuci muka and senyum-senyum pagi untuk memukau mata orang lain . bahawa kononnya KAMI MANDI ye . exam 8.30 and ketika itu jugalah baru aku nak bersiap akibat sedikit sahaja lagi akan dapat heart attack apabila diberitahu "exam sekarang lah weh ! ".



sabar jela dayah oyy. kalau tak , dah lama aku gigit-gigit telinga kau . tapi . aku tak salahkan kaw 100 % . cuma aku salahkan kau lebih. 156% . sebab kalau hari ni tutorial maybe aku boleh ponteng and baring tido-tido kat bilik lagi berlatarbelakangkan mimpi-mimpi indah bersama sang arjuna. bahahaha. sunggoh novel ayat aku (T_T) tapi ni exam doe. masa depan ni . aku pon salah jugak. ok fine . nak mengaku lah ni. sebab selalunya aku taknak mempercayai kata orang lain. aku lebih percayakan nota yang aku salin hasil bebelan para lecturer .




so ini dia tiga budak busok . ambik test dengan berbekalkan bau-bauan hasil campuran

bau air lior basi bersepai + minyak wangi yang sikit lagi akan tenggelam dek bau "lain" lagi wangiiiii. hehe :D




aren . marya . dayah .
saja edit ada bunga-bunga . nak kasik picture ni bau wangi sikit . ala-ala iklan DAIA .
hurmm harumnyaaaaa :p

p/s : cuba korang zoom in . ada nampak taik mata lupa buang tak ? atau air lior basi nak buat azimat .


ok semua. sekian dari budak busok .



16 comments:

joegrimjow said...

tutup idunggg

Marya Hana . said...

joe :
aaaa~
tutop mate. tanak bace comment haha.

ooh dyanna said...

tutup semuaaa!
hidumg mata telinga!

Marya Hana . said...

dyanna : tutop mate hati....siot kamoo semua.

Farhana Anuar said...

tah la. aku cm nmpak ade taik mata lagi tuh. wakakaka. mesti korang panas gile kan dan berpeluh2 di dalam pakaian korang masa tu. ish2.

Marya Hana . said...

fana : aku rase.. aku macam tong sampah bergerak yg buat2 wangi gi kelas doe td..wakakakka.

taik mate? tade la. kitorg da wat gaye sehabes baik 2..pandai cover. cume rambot ta dapat cover lak~

Ip Man said...

eeeeee...
x mndi pon nk cite ngn org ke?
hahaha..
busyokk!

Marya Hana . said...

love : nak cte gak.. saje nak kasik org tawu.. ni 1st tyme i x mandi p exam..bahahahhaha.
blueks..:p busyokkk pon gf u gak!

kodok hijau the ghost writer said...

nasib kodok tak ada ketiak hahahah

ketiak kaw ngan hanis zalikha sapa laghi masam hahahahhaa

raffly said...

cerita pasal tak mandi memang best. muka comel, tapi badan bau asyemmm. hehe. :p

ahmad said...

exam..exam...hehehe

Marya Hana . said...

kodok : ketiak hanis masam ke..? haha. ntah. nanti nak wat contest tiak sape lagi masyemmmm la..:)

hadiahnye dapat deodran sebeban..

Marya Hana . said...

raffly : ta comel.. + masyemmmm yang buat2 wangi..lalalalalla~

Marya Hana . said...

ahmad : gamaknye..penangan exam..

did said...

hahahaha.......skali skala dlm idup ni..
nanti ko leh la cte kn kt anak2cucu cicit ko...hhhihihi..
ala.......ni gurau2 manje je..hahaha
pe slhnye..hahaha

Marya Hana . said...

did : nnt degree tanak aku gi exam ta mandi.. siot kaw~

kaw 2..kunun2 nak keje lu..
kang go keje tak mandi..~
ahuhuhuhu..
dayah dayah..