ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, April 22, 2010

Suka hati korang nak intai-intai terjengok jengok .


Perasan tak aku takde mood nak update entry beberapa hari ni . bukan aku ada saket hati , saket jantong, or saket hidong dengan sape-sape dalam dunia blog ni . tapi . mata aku sakit . terseksa sehingga menusok ke dalam sanubari . ehemmm. jangan lebih-lebih marya. puitis sangat tu (T_T) s0 . aku dengan 'terpaksa' rajinnya membuat banner yang baru . sedap sikit mata memandang kan ?

kalau yang lama tu , nampak kusam . and menyampah aku nak tengok ! asyik-asyik muka aku. heh. kali ni, nampak jugak muka orang lain jadi penyeri blog capok aku ni . tips nak tukar banner , korang mestilah mempunyai kesabaran yang tiada tandingan . sebab . berapa kali aku resize la ngong . tak tepat tepat jugak sizenya. ^%$#@&*! hah. kan dah hilang sabar . control marya control .. erm. ok. so korang rasa banner ni menyedapkan mata korang tak ? ataupon hanya sekadar di pinggiran ? :p sila-silalah tengok-tengok.


::macam geli je berwarna warni . tapi mata aku suka. pedulik ahh ::

kepada silent reader , yang selalu terjengok-jengok, terintai-intai , tanak bantai korang . silalah tengok juga :) terima kasih sebab sudi membelek-belek kat sini . bukan ada fresh oren pon . air kosong je ada. maklomlah orang BUJANG . kahwinnya lambat lagi . haih ~ ada hati cakap pasal kahwen ek kau marya . masak pon tak pass lagi . diam diam . sila berhenti menaip .




18 comments:

sebelas said...

takkan air kosong je kot dihidangkan :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Marya Hana . said...

sebelas : yela.. air manis sume aku da belasah ~ bahahaha :D

xRaafikx said...

kalo tak dapat air manis, dapat cik adik manis pun boleh la. hahahahhaa. :p

Marya Hana . said...

xraaafikxxx : ahuhuh. terharoonye T_T ape da.. x dapek la den nak nolong..

xRaafikx said...

haha, takpe. saya paham. just kiddo aje. btw, banner awak menawan.

ika. said...

cantiklaaa. cmne nk wat eh? atiQ penah nk wt, tp xreti lah. last2 jd buruk. gna software ape heek?

Laney Yusof said...

alalala..kak yaya..lani da tuka link blog la..nape x tuka ag?huhu...

Marya Hana . said...

xraafikx : banner je menawan..? eh. taleh jadik ni hahahahha.

Marya Hana . said...

atiq : haha. camne nak wat tu belakang cte.. sbb mende ni, ikot masing2 la nak wat cane.. yaya pakai photoscape je..

Marya Hana . said...

laney : ALAMAK. sorry laney.. nnt kak yaya masokkan yg baru ehh..
x sempat nak update.. and TERLUPA pon.hehehehhe. :) sorry..

Laney Yusof said...

yeah..thx sis..wakaka.. :D

kodok hijau the ghost writer said...

wahh banner baru... tapi yang paling cun dan menarik pandanganku ini adalah tubuh pokok yang dihimpit
oleh anak anak dara itu. ahh bertuah sungguh pokok itu.. kenapa bukan aku yang menjadi pokok itu. tentu besss

Marya Hana . said...

laney : okie ..:)

kodok : kaw saloo nak berangan yg bukan2 ann kodok.. nape x berangan jadik rumpot yg gadis2 ni pijak.. ??
msti lagi best!! hahahhahah

Wawan3y. said...

banner comey kot!
suka polkadot! =)

Marya Hana . said...

waney : tenx waney..:) polka dot mmg cantek.. cam taik kucing boolat2..:p

Mr feckry said...

weh gua ni silent reader ke

Marya Hana . said...

feckry : idoknye.. sbb mr feckry selaloo jalan2 sini sambil comment..

Ip Man said...

hey..
lame dah x jenguk blog u..
bab u pon jrg update..
hehehe..
skali skale tuka slera ape salahnye,..
kan nmpk menarik lg blog u ni..
=)