ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, April 18, 2010

Sabon ajaib pertama di Malaysia .

AMARAN KERAS : Jangan buka blog ni , kalau anda melatah 15 minit tanpa henti . juga mempunyai penyakit jantong yang kronik . tak boleh bukak ! aku kata jangan bukak . ingat ni. bukan apa . tujuan asal nak tunjok sabon tahan ngantok yang aku beli dari koperasi uitm . pelik tapi benar . yeee. ketika ini , aku menaip dengan penoh dedikasi seperti pekerja di bahagian promotion . pada bungkusan , ada lah tertera pelbagai kebaikan yang kita dapat kalau pakai sabon ni. antaranya :



  • dapat menghilangkan mengantok . sesuai pada student yang study sampai lewat-lewat malam tu. aku ? jangan harap . time org bejaga aku tido , time orang tido pon aku tido. so bila tah nak study :p then . sesuai jugak kat pak guard seluroh dunia ni . yela . menjaga keamanan kawasan gamaknya . kena lah sentiasa segar . selain tu , kepada sesiapa yang suka drive kereta malam-malam buta . untuk mengelakkan tertido semasa memandu , pakai lah sabun ni before bergerak ke mana-mana. org kata "ikhtiar.." tak rugi kan .


  • dapat menghilangkan jerawat . tak kira perempuan atau lelaki. nak muka licin bak telor dikupas ? nah ~



  • sesiapa yang tak sengaja mewujudkan bau tungkik di badan , sila lah guna sabon ni . boleh jadi sewangi kasturi . boleh jalan dengan confidentnya tanpa risau orang berkata " busok lah dia ni ~ bau masyemm, kelat , pahit , bacen , dan sebagainya ".




aku pon baru je guna semalam . tak tahu lah apa penangannya . seperti biasalah , orang nak jual barang , kemain banyak kebaikan yang dia pompom kan. rupa-rupanya habok tarak ! (T_T)

ini lah rupa sabon ni . RM 10 . kecik je . comel lote :) sabon warne hitam .



ni..


err..


nak..


tunjok..


model..


utk..


sabon ..


ni..


cantek..


macam..

maya karin..


dalam..


cerita..


pontianak..

harum..


sundal..


bacen..


hahahhahahhahahhahha : D



::kiri , selalu runsing sebab selalu mengantok semasa kuliah ::
::kanan , setelah menggunakan sabon tahan ngantok , lihatlah betapa terujanya ::


model tak bertauliah yang aku baru lantik setelah menggodek-godek picture gila meroyan yg sedia ada dalam laptop aku . ni kawan aku . meyna . yang telah dimake-up untuk mendapatkan kesan yang lebih mendalam untuk product ni . payment ? akan dimasokkan dalam akaun bank islam kau . dikenali sebagai " duit subsidi makan uitm ".




dan.. dan .. dan .. dan..
pic bajet aku untuk entry kali ni. mata tetap sepet macam org mengantok even dah pakai sabon sakti "tahan mengantok" ni. no comment lah :) rasa segar sikit la kot . so try la eh kome semua. ok tata .

p/s : kekasih.. ini lah yg akan dipost. sebagai persiapan untuk exam u :)


14 comments:

Mr & Mrs Mikko said...

wah...
boley guna pakai kew sabun neyh..

mcm sukar d percaya jew..
=P

Marya Hana . said...

pecaye x pecaye belakang ceritakan..
yg pentg try dlu..
~

Ip Man said...

wwaahhahaha...
model sabun u tu mmg padan laa..
org yg x pkai sabun tu pun bleh ilang ngantok la tgk model u tu..hak2..
btw..pic u sgt santek!
i like!
mwahx!

shiny2 star.. said...

hah!fara penah jumpe taw sabun ni..mcm nk beli..tpi tataw la nape x beli..haha

Marya Hana . said...

love : kan..? nana sumber inspirasi 2... kompem sabon tu laku ..~
tenx love..:)

Marya Hana . said...

fara : yaya pon gatai2 je nak membeli..haha.

kodok hijau the ghost writer said...

pakai lah sabun cap kodok. tentu kaw tak akan mengantuk selama 22 jam .. hahahahaha

jaja aisyah said...

hahahahahahhahaaaa!!!!!! naisb baik aku kt tmpt public skrg. kalau tak aku dh gelak terbahak2 daaa. ksian meynahhhh. wawawawaaaa!!! ;D

Marya Hana . said...

kodok :kaW gile glamor an..? nak promote barg sndri je...

Marya Hana . said...

jaja : ouh...hee.sambil aku tulis entry ni, kaw xtawu betape berguling2 nye aku~
haha. die tawu da..

.rafiq. said...

sabon ni boleh makan tk? lapa ni.

hanilopiplopz said...

weyh... brkesan ke menatang tuh? aku rse kluklu sesape yg ade sindrom ngantuk slalu ni, soh dieorang ngadap fesbuk je.. cnfm brkesan!

Marya Hana . said...

rafiq : erm. maybe x kenyang mane la. sbb sabon 2 kecik je..T_T

Marya Hana . said...

nida : 2 la pasal. disamping boleh cemerlangkan pelajaran..

-malas study, maen fesbuk
-x tulun mak masak, maen fesbuk lam bilik.
-xnak tdo awl walaupon esok ade test..maen fesbuk..

wah banyaknye manfaat..