ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, April 16, 2010

Badmood ini membunuhku .

Belom pernahlah aku ada pengalaman periok terbang depan mata . tapi dalam tv banyak . biasalah perempuan , takde angin takde ribot laki kena tido luar . jadi mangsa 'lontaran' pinggan mangkok beserta periok belanga . ahaaa :p tolong jangan salahkan org perempuan . lumrah katakan . . . so . aku pon manusia biasa . terjadi jugak perkara-perkara macam tu . tapi versi orang bujang lah . yang jadi mangsa nya silakan teka . haha . berapa hari kebelakangan ni (flashback jap)


  • kawan-kawan aku cakap sorang-sorang. bukan gila . tapi tak diendahkan. terutama my roomate. sorry . takde masa lah nak "layan". nak-nak bila kau dah keluarkan topic pasal boyfriend kau . alamak ! boyfriend aku sendiri pon tak terjaga . dududududu~

  • ada orang dah pandai 'terasa' . haha . sebab aku dah main cakap kasar . aku pon satu , bercakap diluar kawalan , tanpa batasan (T_T) sorry kekasih hati .

  • makan banyak . eh. tapi ni kebaikan utk aku

so hari ni , aku ada masa lapang . and keluar teman dayah beli hadiah untuk kawan dia . saja nak ambil angin , jalan-jalan dikala keserabutan melanda . ramai dah balik utk study week . tapi budak kelas aku ramai dah balik teros ! sebab .. macam biasalah . takde exam . so diploma kami sudah habes ye utk pengetahuan semua . sedey :( berbalik ..

bila dah tengok dayah capai birthday card . aku pon capai jugak . bila dia bayar . aku bayar jugak ~
ape kes ni ? haha. kepantangan aku . pantang tengok card yg lawa memukau hati .


dalam hati kata " konon sweet la nak tulis-tulis card bagai ".. (T_T)


so. card yg ada gambar garfield tu akan diposkan teros ke sarawak dengan tujuan mengambil hati diatas ketelanjuran kata-kata yang amat dasyat kebelakangan ni . walau dia tak luahkan . tapi aku tahu . ceceh . soooooo . ini utk dia . ahh ! bersama seekor binatang peliharaan untuk dijaga oleh kekasih hati . itu dia (macam hyppo ke tu) bulu-bulu atas kepala hyppo akan dimanfaatkan oleh kekasih hati untuk dijadikan geli-geli ketiak . dan perapi "janggot" sejempot tu . haha .



sekarang mood aku bercelaru sikit . tu yg jarang update blog . sorry semua :) take care .




8 comments:

JMR said...

hampir tak cam ngn rmbut pendek nih..cute!

ooh dyanna said...

aww,kiut kad tu

Cik Areen said...

asek tgk cite korea je.
pastuh feeling lebeyh.
mane mood tak celaru cik kak oi.

Marya Hana . said...

JMR : huhu. sampai hati x cam.. :p~

Marya Hana . said...

nana : ttibe dah tulis jadik x cute pulak ~ sbb ngarot..

Marya Hana . said...

aren : mmg la ngok. dok cni xkan nak ngadap meja kosong kaw 2.
so aku tengok cerite korea r..

fideila said...

cian orang yang tak bersalah pon kena jugak.huhu.mintak2 dah lembut ati dia bile nampak lembu comel tu..huhu.very cute.

Marya Hana . said...

fideila : ahha. :D betol 2. tapi die 2 penyaba. so. senang nak pujok.