ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, April 28, 2010

tak mungkin aku ada kembar !

Dalam dunia ni ada 7 orang yang muka sama dengan kita. korang percaya ? aa~ yang tak percaya tu korang tunggulah kot-kot korang tengok tv siti nur haliza tengah buat konsert , and tiba-tiba hati kata " muka siti nurhaliza ni sama dengan aku.. betol laa.. sejibik !! saling tak tumpah .. " ok. yang tu tipu !! penipuan yang nyata and tak boleh diterima . sebab sebenarnya korang tengah perasan sengsorang hokay T_T berdiri di bumi yang nyata . before this , tak pernah orang samakan aku dengan sape-sape. tapi.. macam tipu je. ade ade. orang samakan aku dengan jerangkong. tapi aku tak ngaku . blueks :p



pada suatu hari yang indah , konon-konon indah ye . aku jadi usher untuk satu majlis pra graduan pelajar mascom , and then . terserempak dengan seorang gadis. alahai ayat aku . cuba jangan macam ni sangat . ok . baru lah terdetik dalam hati ..


" aa .. akak ni lah yang kuera kata macam muka aku ..tapi . akak ni lawa . aku ? teng teng teng , .. senteng !! "



before this ada orang pernah cakap yang muka akak tu sama dengan aku . tapi . aku buat derk je . malas ambik port . and bila dah kenal ngan kak bee , baru intai-intai apa yang sama nya . kak beeha ni anak sedara mama rina AF . setelah menggodek-godek picture kak bee , ni yang aku dapat .. dapat cilok !! hahahahahahhahha . haa. nak gelak sampai bila tu ?? sudah sudah la marya..



:: atas , aku . bawah kak bee ::



:: atas , aku . bawah , kak bee ::




:: dua yang atas , aku . bawah kak bee ::


haa . ada persamaan tak ? kalau korang tengok picture ni tak nampak sama . tapi depan-depan agak sama la ! :) kalau korang tengok depan-depan pon still tak sama , aku tak pasti sama ada mata aku yang rabon-rabon ciken atau mata orang lain yang kero (T_T)


p/s : untuk pengetahuan para blogger , kak bee selalu buat persembahan kat Lepaq Cafe . dia pandai main gitar and menyanyi . nak test dengar suara kak bee , tengok video ni ye anak-anak .





ok babai :)



25 comments:

Ip Man said...

wah..
ade kembar!
hmm..
jgn nnt i pon x knal mane gf sndiri..
hihih kidding2..

Farhana Anuar said...

kak bee. rinduuu. ;DD

same la dow. ade la iras-iras.

.zara. said...

thehe!
tergugat ah pasni yaya..
hee! tp mmg serupa..
cun pun sme dah.. haha!
puji melambung!
*pasni blanja zai mkn haa...*
mueheheheh~!

Marya Hana . said...

love : oo. nak wat2 konpius la nnt.. u jangan lupe. kat puncak pon ade kemba u.. i pon ley wat2 konpius!! yes :p ~ gagagaggagagga..

Marya Hana . said...

fana : aha. kak bee akan melawat blog aku.. nengok adek kemba die..bahahahha ;D

Marya Hana . said...

zai : haha. siot~ jangan puji lebey2.. nnt abes spender baru koyak kang.. bahahhahha :D

bh said...

ouhh..kembar beeha di sini..sape la kembar aku ni..hmmm..mencari

Ery Farieha said...

oh same chantek
heeee

Aus MeLankoLik said...

boleh la buat contest muka serupa , hahahak .

Marya Hana . said...

ery : x.. kak bee lagi cantek aww~ siyes..

Marya Hana . said...

bh : er. renong2kan and selamat mencarik.. paling senang, carik di kalangan artis..haha.

Marya Hana . said...

aus : aha. bagos idea tu ..:)

kodok hijau the ghost writer said...

manusia 7 orang akan mempunyai manusia yang sama. aku kodok ni semua sama je muka. hahahah tak heran.

tapi kak bee dan kaw ..comey laghi adik kaw. kiam salam ngan adik nyer kakok

Clara Emily Cancer said...

ade gak la sama skit2..
cam adek badek jer..

xRaafikx said...

eh, sama lah, sama lah. tapi kembar awak lagi cantek. :p

Marya Hana . said...

kodok : kaw ni x habes2 puji adek aku.. moge kaw bertemu jodoh r ngan die.. hoho.. dasar kodok ! :D

Marya Hana . said...

clara ; adek badek laen mak laen bapak. laen sedare mare.. aha~

Marya Hana . said...

xraafikx : mst la.. kan dah dinyatekan..:p~

atiqah arfa said...

haha
mmg sama sikit2

Marya Hana . said...

arfa : aa~ ...

ullyana zaidy said...

heee..agak iras gak la..hehe

Marya Hana . said...

yana : kak bee berisik r.. yaya .. alahai. tiang letrik. harap tggi je. :p

Azhar Rakus ♥ said...

kak bee cunn!

Marya Hana . said...

ca'a : opcos le...

Anonymous said...

[img]http://tvforme.ru/uploads/posts/2012-01/thumbs/1327336668_video_461871.jpg[/img]

Добро пожаловать в наш онлайн кинотеатр, который содержит большую коллекцию сериалов. На нашем сайте Вы можете смотреть сериалы онлайн бесплатно, смотреть мультсериалы онлайн, смотреть лучшие сериалы онлайн без регистрации, все новинки киносериалов 2012 года. Сериалы онлайн, возможность перестать скачивать большие сериалы, состоящие из нескольких сезонов, в хорошем качестве, которые весят очень много, и начать смотреть сериалы онлайн у себя на компьютере. Вам больше не нужно ждать загрузки сериала, на TVFORME.Ru Вы можете смотреть сериалы онлайн без ожидания. На нашем сайте найдутся все сезоны популярных сериалов. У нас вы найдёте все мультсериалы онлайн, с лучшими жанрами: комедии, фантастика, триллеры, ужасы и экшен / Action

[url=http://tvforme.ru/tags/Breaking Bad/]breaking bad саундтрек[/url]

[url=http://tvforme.ru/]цитаты из сериала californication[/url]

[url=http://tvforme.ru/tags/Friends/]friends will be friends текст[/url]

[url=http://tvforme.ru/serials/eng/26-teoriya-bolshogo-vzryva-5-sezon.html]friends на английском[/url]