ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, April 7, 2010

1 kebahagiaan. 1 lagi kesedihan .


Hampir 3 tahon aku menuntot ilmu kat UiTM Shah Alam Kampus Puncak Perdana ni. macam - macam pe'el yg aku boleh tengok kat sini . and dorang pon tgk pe'el aku :p so . aku teringin nak berkongsi masa aku mula-mula menjejakkan kaki kat UiTm ni :) impian yang digalas, wah~ sangat tinggi bak gunung everest . everest sudaaa . takdenya cita-cita kemain tinggi . gayat.


.tempat ni la aku mula-mula di interview.

gaya nak confident je. jawabnya belom tentu bagos :p alhamdulillah terpilih. maybe lecturer-lecturer yang pilih aku masok sini termakan dengan janji-janji seorang pelajar berwawasan yg ingin mencapai cita-cita sebagai seorang pengarah , dahulu kala . bahahahaha (T_T)


::my besties , dahulu , kini , dan selamanya ::



OK. mari mulakan . ceh . konon nak mulakan apa lah yang gempaq sangat tu (T_T)

124 ! sorry salah type. 123 !

.semester 1 july 2007.








::baju kolej::

kuning-kuning kesukaan . ah! tipoo gila aku suka kuning . naik silau haa .






sape ada rasa ingin tawu ? alah . banyak tanya pulak. bagitawu jela. tapi.
dush dush. malu doe. ehem. picture ni lah buatkan seseorang berkenan. aha. jangan pikir orang lain. bf aku lah . dia tu rabon kot :p

ahah. padahal muka sengal ayam je.


rindoo nak pergi kelas CTU . pakai tudong setengah jam . kelepet sana sini . last-last bukan lawa takat mana pon. sejam pertama masok kelas segar bugar lagi. lepas tu . harap maklom lah. aku bukan pelajar yang tegar bersengkang mata selama beberapa jam. zzzz ~

sorry ustaz and ustazah :p aku insan yang lemah...



acting test .

meraong-raong ikot skrip , dekat bawah kolej , and watak dia adalah terencat .

waktu ni kemaluan aku letak kat mana ? macam gembel je.
markah pon tinggi . pelik tang mana yg lecturer berkenan sangat. tapi .

nampak sangat aku terencat. sampai hati lecturer aku kasi markah tinggi, satu penghinaan belaka ni (T_T)

















yang pastinya , rasa macam sunyi gila lah nanti . sebab , kawan-kawan yang satu kepala hotak taknak sambong course ni dah . diorang nak sambong cita-cita diorang yang sebenarnya . aku ? dok melepet terkangkang kat puncak ni jelah . ohh . sumpah boringnya dunia . aku je stay ! dua tahon lagi nak mengadap puncak perdana masa degree nanti ( kalau dapat sambung la ) tu pon banyak monyet di+ pula dengan kami-kami yg berperangai monyet (>_<) cepatnya masa berlalu .

dah nak habis dah diploma aku oy ! . banyak yg aku dapat kat sini . banyak main pon ye jugak . tu lagi tepat . tehee. terima kasih lecturer-lecturer TEKA.

jumpa lagi la kot kalau ada rezeki sambong course ni masa degree. mak oyy . dah macam muak nak pergi shooting . tercabot kepala lutot semua .

nak mesej mak aku la. nak bagitawu dia muka aku waktu sem satu ngan sekarang nape lain ?
makin kuros ouh . OMG ! sendiri yang malas makan. ulala . salah siapa ? mereka dan keluarga mereka . keluarga pon tak salah sebenarnya . yang superduper salah , selera aku ni . kenapa tak tergoda tengok makanan hah ? musykil .




14 comments:

jaja aisyah said...

aku pun perasan muka ko time awal2 sem berisi lg. nie skrg ape dh jd weyhh!

Marya Hana . said...

jaja : wuu ~ dak kelas aku sume pon maken susot doe.yela, busy gila + x sempat nak makan ikot waktu. tu yg jadik gini. tiang letrik bahahaha ;D saba eh kakjah. t aku dah kawen, aku goyang kaki dok umah. n mencekik je keje aku time 2. :D

kodok hijau the ghost writer said...

masuk ipta jadi pelajar fresh memang bes gilos. buli atau orentasi .. ala mafia tu biasalah.

cuma aku tak merasa sgt.. sebab belajar kat obersea ni benda benda tu semua tak ada..

wahhh..waindu nak masuk tadika balik.

Marya Hana . said...

kodok : kemaen flashback kaw ek.. sampai ke tadika.. over awww!~

tu r.. induction best pe..:)
kalau senior kite best la..
haa.

kodok hijau the ghost writer said...

senior ke...abg senior...dan mencari bakal suami...hahahahah

ahmad said...

bestlah.....tak lama lagi gred tu....pas tu sambung lagi...huhuhu...

Marya Hana . said...

kodok : xske laki tua... :P
hakikat drku..allalalallalla..

Marya Hana . said...

ahmad : lpas grad teros sambong...
2 yg penat.....huhhuhuhu...

kodok hijau the ghost writer said...

kodok baru perasaaan lu punya gambar, dulu mula masuk UITM badan awak macam plywood, sekarang ini ada peningkatan .. macam papan lapis hahahahaha

Ip Man said...

hehee...
xpe laa..
kuros2 pon i totaaaaaapp syg u taw!
jumpe u degree nnt!
ilysm!

Marya Hana . said...

kodok : kodok pnah rase kene hentak ngan papan lapis..? ahhaa...

Marya Hana . said...

love : hehe. kros2 elok buat baling2 je nnt...tehee.T_T

ily2!!

SaiyidahAisyah said...

potong rambut ehh yaya?
hehee.
sekarang makin kurus ekk.
dan same lahhh!
tak sabar mahu grad. yeahhhhh!

Marya Hana . said...

saiyidah : da 2 mggu da pon..

hah.2 la pasal.geram gile la.maken kuros,and tade napsu makan..

heh. GRAd!!~