ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, March 9, 2010

Comment suka suki . meh !


"korang rasa blog aku macam mana ? ok atau tak ?"


berikan sebab-sebab yang munasabah . yang munasarawak tidak diterima. haha.
(konon-konon nak praktikkan subject diploma showcase)



sila mula memberi cadangan anda dengan hanya tekan butang "post a comment" dan comment dengan membaca bismillahirrahmanirrahim.. kejujuran dan ketelanjuran semasa comment adalah diharapkan. terima kasih :D


take care :)

11 comments:

ika. said...

best sangat! rasanya, blog yaya ni mostly suitable for students & teenagers like us! am i rite? :)

Marya Hana . said...

atiq : best ekk.. oke.. mmg2. utk teenagers je.. kalau atok o nenek yg bejiwe remaje pon ape salahnye..kui3 ! tenx atiq..

pari-pari menyanyi said...

ak tak suke!
hampeh1

miahaha.. x r..gurau jer..

secara jujur ak wase blog ko nih best sbb ko banyak citer
n ko suke letak2 gambar
lgpon ko yg ajar ak wat blog an2?

pas tu ak wase ko bkal mencapai tahap seperti Hanis Zalikha
eccehvcehceh.. hihi

Ip Man said...

ookkkkkk sgt la blog u ni!
smpai blh jd rujukan utk sape2 yg ade masalah chenta! hahah

tapi...
haa sambungan dia dlm sms ok!
=D

Fatein Harzizi said...

best. banyak sgt crita yg boleh share2. kreatif. ceria. best best. banyak pic2. vote for kak marya's blog.! hoyehhhh hoyehhh. ;D

Marya Hana . said...

pari2 : ika.. patotnye kaw xya comment la aku rase, sbb kaw anak murid aku. mane ley anak murid kondem tok guru! wakakka.

oi. jangan lah sampai ke tahap hanis zalikha. mane layak.. die cantek.. aku x.. :(( cehh..

Marya Hana . said...

love : yang.. ape lak rujukan bercinte.. kdg2 je kua cintan cinton nih. hehe.

erk.? yg akan sms tu.. i da tawu da..ampon..

Marya Hana . said...

fatein : vote and hantar kat henpon akak ekk..??
hehe. fatein.. maseh maseh.. actually, kenape akak selalu letak pic.. kalau takde pic cam hambar je.. tu lah gatai buboh walaupon tenet lambat.. sume demi blogger tercinte..:)

kathy jem said...

Hai Marya.. Nice blog... =)

Marya Hana . said...

kathy jem : hai..:) tenx.........

RASTAMAT said...

Terbaek ahhh!!!!!