ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, March 23, 2010

mungkin ni keluh kesah .

Sambil dudok-dudok paling terbongkang depan meja study + hingus meleleh-leleh , aku dengan riang hatinya meluangkan masa bersama blog kesayangan yang dah lama bersawang. sorry guys. ini adalah disebabkan tekanan-tekanan yang melampaui norma kehidupan . wahh . shooting untuk diploma showcase, seperti yang aku pernah habaq pada entry lepas. ni adalah tekanan yang terakhir untuk diploma aku ni T_T mata sembab sampaikan beruang panda tabik spring ngan aku , badan makin kering yang boleh membuatkan paris hilton makan hati , and dapat selsema free yang berpanjangan .


ok AYUH kita mulakan. gambar semasa shooting selama 4 hari.
short film "SKETCH". (dibawah subject Diploma Showcase- Pensyarah Azhari Zain)
.UiTM Shah Alam.


::muka ayam berak kapur::
penat doe.

::scene kat kubur USJ 22::



:: belakang tabir short film "SKETCH" ::

::gatai-gatai kasi gempaq picture::
kot betol-betol, mau aku lari lepas capture pic ni .



::sila tengok muka pucat lesi. sila benarkan aku jadi talent untuk short film ni sebenarnya::
akhir kata, FUHHHH~ lega. semuanya setel. cuma tunggu editing :)





16 comments:

Ip Man said...

gratzzz sbb bejaye abeskan shooting u ni..
hheehe..
terase lame sgt la..
i bz u pon bz..
skrg ni 2 2 dah x brp nk busy..
so blh la msg lame2! =p
mish u!

Marya Hana . said...

love : taw xpe.4 hari rase macam 4 tahon je nak habes shooting owhh..
letih !

mish u 2..:)

full of love,keyna said...

wah,tak lame lagi sys jadi pelakon.hehe

SaiyidahAisyah said...

woww! make up budak tu gempak la yaya! ;)

kodok hijau the ghost writer said...

pucat lesi pon masih nampak cantikk...

ingatkan dah kena sampuk ngan ...hantu jantan kat sana. sampai lupa nak kemas kini.. blog..

masa tgh shooting kat sana...ada nampak mana mana kodok kenyit mana dekat awak

Clara Emily Cancer said...

berani nye berlakon kat kubur..

Marya Hana . said...

keyna : eh x la. sys krew.. xnak jadik pelakon de..

Marya Hana . said...

saiyidah : an.?? 2 berkat usaha sorang budak part4 yang dtg tolong..dye yg make up kan ...

Marya Hana . said...

kodok : ouh. bukan kene sampok.. cume hilang arah je nak update blog.. disebabkan tdo pon x cukop.. baik lupekan seketika blog bersawang nih..


cokkodok ade la kenyit mate kat aku.. woah~ lapa lapa..

Marya Hana . said...

clara : kalau x berani pon ape boleh buat.. dalam skrip nak kan kubur..apa2 pon, jangan langgar etika jela..

cik syahira said...

assalamualaikum marya.

i tag you.
visit me tomorrow morning eh.

eLeMeNt 0f L!fE said...

hye..try tgk balik pic kamo yg kat tgga ngan bdk tu...knp kaki kamo mcm lebam2...scary tgk...btw..congratz...

RastaMat said...

Bravo...

Marya Hana . said...

cik shahira : ic.. ok.. :) tenx ya..

Marya Hana . said...

element of life : ic.. yg 2 sbb gelap.. dats y nampak macam 2..dont worie..tenx..:)

Marya Hana . said...

rastamat : :)