ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, March 30, 2010

Megat Panji Alam :)

Ahh~ sejak bila aku jadi akak bunga-bunga ni ? geli ketiak . biasalah , hari isnin kat uitm wajib pakai baju kemeja ataupon baju kurong . disebabkan baju kurong aku tah aku sepok celah mana . so, aku pakai baju kemeja bunga-bunga ni. dah la longgar gila :) nampak sgt waktu aku beli , aku main beli je . tak payah try . tu lah pe'el aku. beli baju tanpa try ;D biarlah . janjinya 'longgar' bukan sarong nangka .




hari ni, aku ngan dayah merayap~ dua orang je . boyfriend jaoh so dapat dating ngan kawan pon jadi la . kitorang berkobar-kobar pergi carik buku latihan untuk MUET la :) haha . naseb dapat cari, kalau tak . .nahas kau duit . akan dilaburkan pada benda yang tidak dirancang. bahahahaha ;D
(seperti biasa)



after merayap bagai nak rak sampai nak tertido dalam bas , aku and dayah teros gerak tengok persembahan "Megat Panji Alam" dari kawan-kawan seperjuangan :) bagi sokongan . and dengan poyonya membawa kamera . OHH bukan kamera kat tgn aku tu, aku bawak kesayangan aku le . NIKON D60. muah!


hari ni , jenoh makcik berjalan-jalan menayang rambot cendawan ~ heh . .
ok lah, kome semua mesti dah tido kan? aku update dekat nak suboh pulak . dah time-time ni je internet "kudaku lari gagah berani". hah. belasah ~
ok semua. take care :)



23 comments:

kisahremaja said...

good2x.... sonok gak kekadang tengok ala2 bangsawan r klasik nie

kodok hijau the ghost writer said...

woi cendawan comey...aku nak tanya sikit... bila masa agaknya kaw nak kenal kenal kawan kawan kaw yang secomey kaw kat putera kodok ni. nanti aku bagilah rebet tunai kat kaw. hahahaha

satu lagi ..masa bila kaw tak pegang kamera dalam 24jam kehidupan kaw??

fideila said...

muet nk stdy pew??huhu..xtau nk stdy pew.buku pon takda.hehe.arghh last paper 10hb 5.xbest

dd rawks da day!! said...

bbe.. cute rmbut pendek.. hehhehe.
nmpk la mude 76 hari dr usia sebenar.... hehehhehe

dd rawks da day!! said...

bbe.. cute rmbut pendek.. hehhehe.
nmpk la mude 76 hari dr usia sebenar.... hehehhehe

Farhana Anuar said...

haha. tenx weh datang and bg support kt teater kitorang even cam kelam kabut sikit. ;D

Marya Hana . said...

kisah remaja ; yes..:) mengimbau ape yg kite xtawu..o kurg pasti..

Marya Hana . said...

kodok : kawan mane lak yg secomey aku..? bahahha ;D ake ke..?
lagi perasan~

uh.? ye r..betol gak kate2 kaw 2 wahai kodok.. aku 24/7 pgg kamera.bahahahha ;D

Marya Hana . said...

fideila : gud question..

i pon bertanye mende yg same kat my fren.. "MUET kene study ek..?".
and she answered.

"opcos la..macam mane nak score..kalau latihan utk pesiapan MUET kite x buat...".

Marya Hana . said...

dd : dear.. tenx..:) u pon cute..
and i mmg mude la~ bahahahha :D

iye kan aje plisshhh~

Marya Hana . said...

fana : its ok..cz itu baru lah dikatekan "learning process"..
:D

btw, gdluck r ngan result korg..
gamaknye dgr kate "full mark"..haha

kodok hijau the ghost writer said...

kaw memamng comey kalau di bandingkan dengan tapir..tapi aku nak kenal kawan kaw yang kurang comey dari kaw tu boleh tak pokemon. hahahahah

Marya Hana . said...

kodok : nampaknye ade comment berbaur jelez dcni..bahahaha:D comel dr tapir pon oke la.. kaw kodok..lagi la, tapir 10xgande lebey vogue!~ haha.

uh..? kaw ni..nak kenal2 pi la men fb..ramai ley kenal..

Masz said...

pergh..cubaan berani utk pkai bju kemeja ala2 fasion 70an..huhu
btw, best x teater tuh?ade videokn x?
lalala...

kodok hijau the ghost writer said...

hahahaha...ala kalau macam mana pon awak tu tetap comey...

FB..ada tapi tak penah buka pon ..sbb tak suka main FB hahahaha..

tapi suka tgk muka cendawan yang comey..

Marya Hana . said...

masz : erm..biase2 aje..OHH. xsempat nak divideokan..lalaalla~

70an la sgt~

Marya Hana . said...

kodok : cobaan utk membodek dcni~
lalalalalala...

ahmad said...

study muet?....power ko....arap dapat band 6...band 6 paling powerkan...hehehe

Ip Man said...

hey syg...
nk ngorat lg bleh x?
x puas la ngorat u..
hahaha

Marya Hana . said...

ahmad: amboyy over taw i nak dapat band 6.....~

Marya Hana . said...

ip man : hah.? x puas ngorat..
i takot kot u ngorat i balik, kot2 x dapat.. so camne..? haa..

Mr feckry said...

rabut cendawan tu cam lebih moedrn la.

Marya Hana . said...

feckry : tawu 2.. so ok la..:)