ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, March 17, 2010

Ikang sarding satu !

Sudah ..apa aku buat kat tanah perkuburan ni ? tempah siap-siap batu nisan ke apa. dah cukop ke amal ibadat aku ? teng teng teng . . . sebenarnya macam ni, aku terbawa ke sini atas satu tujuan yang sangat penting. umpamanya korang gosok gigi dipagi hari. penting kan ? haaa. macam tu lah pentingnya misi aku pergi kubor pada hari berkenaan. tinjauan lokasi and mintak keizinan utk buat shooting.



ok. yang korang semua nampak, atas ni, ada picture sorang budak perempuan yang menyikat rambot ala-ala maya karin dalam pontianak harum sundal malam. so ! dah dapat tangkap kan ? kepada blogger yang setia membaca, diorang ARIF bebeno la kot.. kan group aku akan shoot cerita bergenre seram bertajuk "sketch". dah tukar nama cerita ok. budak perempuan pakai gaun putih tu akan jadi main talent dalam short film "SKETCH" ni. haaa.. dia sangat cute taw ! kalah aku kecik -kecik. persoalannya, aku kecik-kecik comel ke ? entah ! tanya mak aku lah wey kalau tak puas hati !! haha :D




semenjak busy dengan management untuk short film ni, aku dengan kereta tak dapat dipisahkan. sebab, kena uruskan macam-macam surat. malang and seribu kali malangnya, aku takde lesen T_____T tengok ! muka hampa sekali lagi. aku nak lesen kereta .. so. terpaksa lah bawak orang yang boleh bawa kereta dengan handalnya . terima kasih PIA :)




soooooo....




bawah ni aksi-aksi berhimpit-himpit and berkepit-kepit dalam kereta umpama ikang sarding. OHH silap .. ini bukan terengganu, pembetulan "ikan sardin". hehe.sila lihat picture dibawah. kitorang takde choice, nak beli barang utk kegunaan management, tak ingat pulak kitorang bukan ada pesawat persendirian.



::dengan polistrin tu je dah penoh kereta, kancil pulak.. ::



::ok sila lihat sampai lebam bijik mata, aku busy membuat kerja-kerja production::
atas ni, 3 ekor yang gemar mencapap semasa aku dengan dedikasinya menangkap gambar lokasi. terima kasih atas 'kesebokan' anda.

ok semua. sorry tak update lama. lama ke ?? maybe..
take care para blogger yang dikasihi . akak nak shooting esok ! wah. gentar siot T_T sumpah. walaupon gentar, masih mampu tersenyum .. :) peace..





8 comments:

Ip Man said...

love..
masing2 busy la dis week kan..
tp bz2 pun jan lupe i k?
i x pena lupekan u taw..
take care!
luv u!

gO mi NaM said...

atutttnye..hai tuan tanah

agnesstyle said...

really nice blog, i like the header=) check out my blog!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ececeh.. busy kah? walaupun busy, i nak gak tag u. hehehe..

Marya Hana . said...

love : xdela. igt je kt u. kadang2..wakakkaka. xde la. jokin'..
love u 2..:)

Marya Hana . said...

go mi nam : uhu..? atuttnye 2 nate ape..? hehe. sorry..

Marya Hana . said...

agnes : tenx yaw... ok dear.. i will.;)

Marya Hana . said...

oshinz : tahon bile nak langsaikan tag 2..? uhuhuh.. T_T nanges la camni.. busy.