ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, March 26, 2010

dah habes tu habes lah .


Kenapa kau sentiasa menghantui aku ? gila kentang goreng lah . dah habes shooting pon , tapi scene si Qila (hantu berkenaan) ni , tak habes-habes lagi dalam mimpi aku . sila beri perhatian . mimpi hantu, iblis, syaiton , dan sewaktu dengannya bukanlah mimpi yang menjadi idaman kalbu aku. aku tak mau ! stop lah . aku nak jugak tido nyenyak + terbongkang kaw-kaw macam korang. dan juga mimpi-mimpi indah sambil pintal rambot before tido.

its a BIG WRAP !! ( laungan abe director )
so, habaq mai macam mana nak lupakan adek manis di atas ? aku dah basoh kaki before tido , siap baca ayat kursi :)





oyy . sape lukes ni ? aha. cuba pakai akal yg waras ~ ye. aku yg lukis. jangan tak tahu, even aku lukis tak berapa lawa, tapi dulu aku bercita-cita jadi fashion designer :) ahah. sila gelak guling-guling. tapi hasrat ni terpaksa aku nisankan sebab.. ayah aku tak kasi. setakat hobi boleh la . konon-konon dulu bertekad , lepas spm nak ambik kelas jahitan. sekarang ni, mana satu jarum pon aku konpius ( tolong la, takde sampai terok tahap tu ) . ok, kepada sesiapa nak suroh aku designkan baju pengantin idaman kome, meh soh aku 'taramkan'. lunyai-lunyai. tapi aku punya impian.. senada dengan nama blog aku ni "harapan marya hanya impian".

aku minat gila gaun maya karin ni :) and aku berangan nak pakai gaun sebijik camni kalau aku kahwin nnt. insyaallah :) aku kan sentiasa blogging, tak pernah putos, so. korang tunggulah beberapa tahon nnt, tercapai ke tak impian cik marya ni :D mak oyy ! geli ketiak aku ~

ok. take care semua.






10 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ehem ehem.. ade ape2 ke ni?

kodok hijau the ghost writer said...

selain basuh kaki dan baca ayat kursi ..apa kata ko cari mana mana kodok a.k.a katak kaw lempang dia 18 kali... mesti malam nanti kaw mimpi bersanding ngan prince charming..ikutlah petua ini k..hahaha

kau nak gaun macam itu..ok ..kau agak agak nak kawin bp tahun lagi..sbb boleh aku simpan RM 1 satu hari, bila cukup tempoh aku bleh sponsor gaun macam tu bila kaw kwin hahahaa

Marya Hana . said...

oshin : ehem.. ape yg ade pape..?

Marya Hana . said...

kodok : kodok kodok..jom kite jmpe. boleh aku lempang kaw 18juta kali..

ouh. sila menyimpan duet dr skang ek..
aku tawu aku nak gak gaun 2..

Ip Man said...

mak aih...
berangan smpai kawen pun nk cam maya karin..
hihihi..
marya karin boleh le..
:p

leb u!

Ip Man said...

mak aih...
berangan smpai kawen pun nk cam maya karin..
hihihi..
marya karin boleh le..
:p

leb u!

Ip Man said...

mak aih...
berangan smpai kawen pun nk cam maya karin..
hihihi..
marya karin boleh le..
:p

leb u!

Marya Hana . said...

mst la.. lawa gaun dye 2..:)
nak kawen ngan i, kene beli gaun cam2..kakakkaka :D

leb u 2..:)

Cik Areen said...

areen mungkin slh sowang yg ta dpt tido nyenyak gak cam ko.
panas cam haram!
rase cam nak bogel je tido.
tp nsb baek tade mimpi2 'indah' tu dtg.

p/s : akak maya, kalo dah tak nak laki tu, bg la kat saye. mebazir je buang2.

Marya Hana . said...

aren : laa. sbb panas ke.? hangswa la kaw.. aku sbb mmpi si QILA ni.

aku pon nak gak laki dye. tapi xpela. kaw nak sgt kan..