ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, March 7, 2010

Bacin punya budak .

Nak makan pon tak sempat. bila dah makan, tak habis pulak aku makan ! rasa nak ambik corong, and tuang semua makanan dalam mulot aku. bukan tak selera. tapi. macam takde mood je nak makan. tapi. kalau chicken chop, secret recipe, kfc, mcd, a&w.. aku rasa licin aku mentedarah. so kesimpulannya, selera biawak aku ni! disebabkan tertelan semot yang jatoh dalam air fresh orange aku, so aku pon kalot dengan assignment sampai terlupa birthday member sendiri. mintak maap..bukan kata tak ingat birthday dia, mandi pon aku terlupa. "dah mandi ke belom, rasa macam dah.. eh rasa macam belom..bacin je" wakakkaka :D



so menatang di bawah adalah buatan sendiri khas untuk seorang member bernama siti aisyah othman. atau lebih gila glamornya dipanggil "kecik" kat uitm nih :D




p/s : kek dah kena samun. (alasan )so aku kasi kau lilin yang unik tu jelah! and benda yang aku gantong kat meja study kau tu. ada gambar aku nyahhh! saje nak bagi kau tenung muka aku sambil study tu. haha :) hepy belated birthday.. dah kertu lah kau!


13 comments:

pari-pari menyanyi said...

alolo.. so sweeattt yaya..

bahhaa,, pandai tol ko wat menatang tuh.

(birthdy ak 26 MEI 1989.UHUK! UHUK! terbatuk plak)

wyh nokk.. jom wat twitter.. ak da wat da.. jom ar..

bulat said...

kecik..cam kenal jer..hehe

joegrimjow said...

appy bestday kat die juge

Marya Hana . said...

pari2 : actually aku da try da natang 2.. and aku rase malas la..wakakkaka :D
kaw buat jela..nak ajak aku lak..


ttibe kat tarikh bday kaw 2 cam kabor2 pulak.. macam mane ni..?wakakkakaka.:D

Marya Hana . said...

joe : ok..trimas!

Marya Hana . said...

bulat : maybe muncol dalam mimpi kamu..haha.

ika. said...

heppy birthday kecik. semoga menjadi besar! ngee~ :P

Marya Hana . said...

ATIQ : xkan besar da minah 2..
haha.. !! kadang2 yaya pelik..nape die nampak besa..sbb dye pakai heals..

kodok hijau the ghost writer said...

wow biawak kenapa tak makan teloq ayam..hahaha badan pon dan macam biawak pencen..bila nak membesar hahahahaha

Marya Hana . said...

kodok : teloq ayam mana nak dapat ceqqqqq oi!! ahahha. :D

Ip Man said...

eh..tibe2 i rase sok besday i..nk gak natang tu..hahaha
=p

Marya Hana . said...

love : ehhh..kalau bukan bday u.. i ley kasik jugak le..:)

Marya Hana . said...

love : ehhh..kalau bukan bday u.. i ley kasik jugak le..:)