ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, February 22, 2010

Straw Berperisa Yogurt.





Entah apa nama pon aku tak tahu lah natang ni. macam gula-gula. yang pentingnya, menjadi kegilaan org-org gila dalam kelas aku. size, macam straw vitagen tu, tapi kepanjangan dia kalah galah. rasa, masam-masam ala-ala yogurt. sedap :D setelah lama aku perhatikan budak kelas aku dok menguyah+ menghisap natang ni, rupanya.. memang lah sedap untuk dikunyah semasa zaman kebuluran . ouh. ni aku borong dari sorang budak kelas yang menjual natang ni, dengan alasan untuk mengumpol duit hantaran kahwen.. joking **

dalam kelas nampak diorang pass-pass sebab hobi mereka suke order time dalam kelas, dapat on the spot !! and dapat mengunyah-nguyah depan lecturer. sape-sape rasa nak cuba, korang pergilah carik kat kedai mamak. ada pelbagai warna , perisa, mmg menarik ..pandai-pandai lah explain kat mamak tu yg korang nak beli natang ni. aku pon tak tahu apa nama.



untuk budak uitm puncak perdana , kalau nak, orderlah. murah aje. kat heiry azli ( semester 6) ,budak kelas aku, sapa tak kenal dia kan.? artis yang bakal malatoppppp dalam filem Ratu nanti. hehe :D dia kan kesayangan prof a.razak. kuang kuang kuang..
okie. take care semua .




26 comments:

ika. said...

yaya. tunjuk la skali plastik bungkus menatang tu.t senang atiQ nak beli. hahahaha :P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

my cousin blajar satu u dengan awak la. dak degree first year.. hehe.. perlu ke bagitau ni? confuse2.

Marya Hana . said...

atiq : yaya xde plastic dye..
cz kawan yaya beli satu plastic besa 2.n then 2 pon dye da masokkan dalam bekas..

nnt kot yaya tgk ade kat kedai mamak..
yaya post kat cni ekk bungkusan dye 2..dont worie.

Marya Hana . said...

atiq : yaya xde plastic dye..
cz kawan yaya beli satu plastic besa 2.n then 2 pon dye da masokkan dalam bekas..

nnt kot yaya tgk ade kat kedai mamak..
yaya post kat cni ekk bungkusan dye 2..dont worie.

Marya Hana . said...

oshin : dye amek ape..? bagitahu la.kot2 kenal..hehe :)

ChiLaBaey's said...

Saya pun ada dapat sample straw tu... tapi tak berani nak cubalah pulok.... :(

pari-pari menyanyi said...

weyh.. lee siap jual??

x yah la..bek g beli sendiri kat kedai ane tuh.

tp ak wase x sdap la..

hihi

yg penting bdk klas ak wat pertandingan sape dapat habiskan straw tu dlu.. gila.. tercabut gigi nk menyedutnye.. huhuhu

JMR said...

tu bubble gum ke apa? cam layan je..jgn itu ganja sudeh la..hahahah

Farhana Anuar said...

haha. mnde ni aku pon da mule gian da. tadi beli kat abg artis. hee. ;D

Marya Hana . said...

chilabaeys: kenape x berani pulak..??

Marya Hana . said...

pari2: jap lg aku nak pi beli la. nak tggu lee mmg la aku mati..sbb ketagih doe..:)huhu..

sedap r..:P kaw 2 lidah pelik kot.
ala. buat pertandingan 2.kojap yo aku habiskan..bukan susah pon..

Marya Hana . said...

JMR : ehh x la..:) budak2 pon makan mende ni.. ade kat kedai runcit..

Marya Hana . said...

fana : kaw da beli kat dye ke..? wahh.. semaken kaye la artis 2..haha.

Ip Man said...

mcm sedap je..pos i kat la sikit..haha
=p

SaiyidahAisyah said...

mcm sedap je yaya. nak try lah. kte ade nampak kat jj. tp mcm mahal je.
mcm mane nak sedut die?
kena minum n air or sedut je straw tu mcm choki choki?

Marya Hana . said...

love : banyak la u..t u balik i kasik la..


saiyidah : haah la 2..mahal . satu packet tu, dekat RM10.. padehal bape batang je pon.. mende ni makan macam coki2..

iXa said...

eh sumpah nak beli. belikan boleh? bila balik keramat weekend ni ke kama belikan then pass kat kita boleh? rindu gila sey lama tak makan.

Marya Hana . said...

kak ixa : boleh2.. if kama balik nnt, kama btaw k..:)

MéuzAngelo™ XXIII said...

yeahh.. natang ni mmg best... boleh jd pengganti rokok ni..
geget2 mende sedar2 dh sejam kite mkn satu plastik.. haha
adek2 aku suke beli mende ni.. sampai aku melekat.. haha

Marya Hana . said...

meuzangelo: ic.. sampai satu plastic..
maknenye.. adek2 kaw dapat makan sket jela..? kesiannn adek2 kaw..hehe..

love , friendship & tragedy ♥ said...

natang nih terbaaaeeekk..
dapat mengajar kte menyedut dgn baek..
ahahaha..

Marya Hana . said...

ja'a : bodo kaw ...maksod len 2 ngok!

Wawan3y. said...

beb! i baru try td. sedap jugak! tp xpndai nak sedut la pLak.duh. kalerr pink sedap! hehe

Marya Hana . said...

waney : yekew u da beli.? gud gud..:)
sape soh sedot.. i tolak2 je...
malas nak sedot..
dak laki je pro..sekejap da habes..

ika. said...

ok. tu rupenye plastic die. tp, cm takde je kat sini? xpe. akanku redah mencari straw yogurt itu! hahaha :D

Marya Hana . said...

atiq : ade la..ip da dapat carik.. dye kate dye jmpe kat kedai runcit sane.. siap mms lagi yg dye ngah pgg natang ni..:) haaa. so carilah..ADE..kat sane murah..3hengget lebey je..