ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, February 13, 2010

Ouh Abe Johny !

Alang- alang aku balik melaka untuk chinese new year ni, bawak sekali cd yang dah lama terperap dalam beg laptop aku. cd picture kahwin cousin aku. nak pos memang lah aku banyak masa ! alasan T_T kui3. so kejap lagi bermulanya balik kampong. and utk pengetahuan semua, baju CNY tahon ni tak beli lagi. atau memang takkan beli. kot ada masa. beli la. kot takde masa. pakai je lah baju t-shirt gi beraya dengan muka selamba.

::ni la cousin aku (angeline) yang kahwen aritu. bila tengok pic ni. alahai malunya. dengan muka aku yang berminyak+ belengas gila la dok amek gamba sana sini.


lagi satu, asyik berangan.. bila lah agaknya aku dapat make up pengantin ! wawawa. bodo. tu time aku kahwen la bongoxx! tapi.. lama lagi.. (konon lama lagi)..tak saba. hah kan aku da kata.. gatai dah mai ! sapa-sapa yang nak calonkan anak raja untuk aku, sila contact no akak ekk.. di talian 03-4254 tekan tekan tak dapat. nak mati ???? aku dah ada yang punya la. tapi kot ada jugak yang nak dijodohkan.. comment-comment la kat sini. :D cuma.. cuma.. jangan tawarkan aku johny depp. nanti aku berbelah bahagi.. sama ada nak pilih boyfren yang sedia ada atau pilih teros 'abe' johny tanpa ragu-ragu. muahahahhaha. tamak tamak!


8 comments:

full of love,keyna said...

hehe.sys,t cepat cepat kawen :D
t dapatla rase makeup pgntin.hik2

Marya Hana . said...

keyna : ok.. esok pon boleh! haha.

pari-pari menyanyi said...

amboi... ip ko nk campak maner??

ko nk make up pengantin??

nk tema ape nokk??
huhuhu

noor afzan said...

salam singgah..

Marya Hana . said...

pari2 : nak tema "nokk"..
wakakaka. ip.. sape 2..? haha.

Marya Hana . said...

noor afzan : jemput2.. :)

Ip Man said...

wah statement..ip tu sape?
=,.=

Marya Hana . said...

love : ala i men2 je..
ip 2 bf i yg tercintot le..hehe. leb u..