ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, January 27, 2010

Siapa nak tengok lolypop gergasi and kehidupan hari ni .


wargh ! saja takotkan korang ngan entry ni . tak takot ? tak takot takpelah. janjinya aku yang takot. sebab boyfriend aku dah bertukar rupa. T_T mana satu boyfriend aku ? cuba teka ..

TEKA CEPAT !



ok, hari ni. group aku shoot dua scene untuk short film seram . ni bukan yang betol-betol. just nak tunjuk kat lecturer tentang serba sedikit tentang jalan cerita. location kat mana-mana pon boleh. (bukan location sebenar) tu yg just buat dua scene. paling senang, shoot je kat belakang fakulti, nak simpan equipment pon senang. semester ni tugas aku bahagian management . so aku just siapkan semua surat-surat untuk group pergi shooting dalam awal bulan tiga nanti..

::tolong ye. tengah shoot jangan korek hidong. kui3 ::


::abang director, safuan rashid::


::manggis , prop master ::


::did . production manager::


::hey ladies::


:: ini bukan final project. cuma nak tunjokkan jalan cerita. so mintak tolong ahli group untuk melakonkan watak yang ada dalam cerita tu. yang kat atas ni, hassan. dia tengah menjiwai watak penjual batu kristal di tepi jalan yang psycho ::


:: aku macam tak bukak mata. sepet doe ! ::



::lokman pon nak jugak rasa lolypop "gergasi" ni . dia ni, kalau jalan.. macam raksaksa. suara dia, tak payah pakai mic. kuat gila ! ex-classrep semester lepas::


hari ni mengantok gila + penat + busy . berapa kali tidur and terjaga. bila sambung tidur balik, lain-lain mimpi pulak tu. kejap cerita hindustan, kejap cerita ju-on, kejap cerita cintan-cintan . indahnya pada permulaan .

ada satu mimpi, boyfriend aku tak endahkan aku. weyh. sedih ouh :( sampai dah bangun tidur terasa penangan mimpi tu. tidur siangggggg katakan.. kan ke tak elok. dush dush. (lempang diri sendiri) tu yang mimpi bukan bukan. subhanallah....... ok lah. update lain kali ek. take care semua :) assalamualaikum.

13 comments:

Aidi-Safuan said...

pergh...tuh lolipop ke papan dart tuh? bukan main lagi extra large. huhu

ika. said...

cantik pulak topeng gorila tu yee. LOL! hahhaa..

Farhana Anuar said...

tu la cik yaya. len kali jgn tidur petang ye? ehehe. cm aku xwat je plak kan? ;D

besarnye lolipop tu. kalao ade la yg realnye. mkn knduri lolipop tu. hehe. ip mesti yg belah kanan. kan3? hehehe

Railey said...

Besar Gile Ah Lollypop...

Ip Man said...

amboiii...
antu mane tu?
bkn i la tu!!
=.=

kodok hijau the ghost writer said...

apa tajuk filem pendek? adakah tajuknya aku yang seram...hahahha mesti seram gila hahaha

cik EPAL said...

besarnya lolipop :)

Marya Hana . said...

aidi safuan : makan 7 hari 7 malam x abes2.. huhu..

Marya Hana . said...

atiq : pakai la jumaat ni.. mst dume orang terpesona..kan..haha.

Marya Hana . said...

railey : yup2.. buatan budak2 seni..yg berseni..huhu.

Marya Hana . said...

ipman love : haha. u la 2.. xnak ngaku lak kan.. siot je..

Marya Hana . said...

kodok : tajok die "kodok SERAMbot" (serabot) haha.. tajoknya. cerita satu malam..


cik epal : puas hati. merosakkan gigi sendri dengan kejam.

pari-pari menyanyi said...

weyh...maner ko dpy lolipop besau tu??
lg skali dayah yg howt.
hihi