Sunday, January 17, 2010

Harapan Marya Hanya Impian . special :)


Walau aku dah ada suami nanti, walau aku dah anak satu team bola nanti, walau aku dah gemuk dihari tua nanti, walau aku sibuk 24jam jaga rumahtangga aku nanti, walau aku banyak lagi baju untuk dibasuh, pinggan untuk dicuci, baju laki nak pi kerja belom iron, aku tetap update blog ni, aku tetap sayang BLOG aku. tiap kali aku rasa jiwa tak tenteram, tiap kali aku rasa sepi, ehem, tolong jangan emo sangat T_T blog ni jadi peneman setia. terima kasih blog, dan semua rakan blogger :) happy sangat semenjak rancak ber'blogging ni. ibarat irama pop yea yeah . pic atas nun , abadikan blog aku di entry kali ni. marya marya. tolong jangan teruja beno. tolong sangatttttt. hihik. peace .


::see.. even aku dah busy dengan class,asyik preview film, i'm still here ::



::juga dapat wrestling manja ngan adik kesayangan + makan lolypop yang seminggu mentedarah tak habis-habis lagi tu ::


::dan belikan ini untuk beliau, supaya menjadi manusia yang lebih berguna dr akak beliau. hahak. tapi. cuba korang tengok betol-betol, aku dah tersalah didik ke ? aku belikan beliau magic colour, so ???? errrr .... ::





TARAAAA !!






::siapa yang ikut blog ni dari mula tahu lah 'kegiatan' hareeem adik kesayangan aku tu::


::kan beliau dah buat muka tak bersalah. haiyokk. dia sentap la, korang mesti pandang dia serong kan ? jangan la macam tu kawan-kawan. he's only 5. mana lah dia tahu apa dia buat. setakat conteng dinding rumah tu perkara biasa. tabiat kanak-kanak buang tebiat . kan kreatif tu, dan dia ada bibik (aku lah tu, bengong) untuk cat dinding semula menggunakan segala kepakaran kuli dan cacai yang ada::



::sayang sikit ! tetap sayang kaw dek oi (anak raksaksa) , cuma nanti dah besar, aku tuntut kat kaw duit gaji aku menjadi bibik kaw sementara kaw nak membesa ni, kontrak dalam proses menaip ni , format tak dikenalpasti betol ke tak. main belasah je ::



::ni pulak, pemusnah handphone aku ( adik aku) , click-click guna my handphone and tak bersihkan sampah yang ada. aha. pic dia ni semak la dalam handphone beta. delete and masukkan di sini. boleh ? T_T nanges dia. lantak pi. tu dia on the way pi tempat kerja dia. part time sementara tunggu keputusan SPM dia. pi JJ keramat, cari restoran sakura, jumpa lah minah senget ni::



::lepas hantar minah tadi tu, bawak adik jalan-jalan dalam JJ dulu. kemain seronok dapat naik gajah kemetot tu ::


::huh. tamat sudah entry aku kali ni, jumpa di lain entry. bye semua :) ::

10 comments :

joegrimjow said...

erkk
baru nak berkenalan
xjadi

kodok hijau the ghost writer said...

bila kau dah beranak ramai sgt..takkan masa dalam pantang pon kau nak date blog jugakk..hahaha..ala seblom kawin blehlah cakap dah kawin esok..jgn laki makan telor gerong tiap tiap hari sudaylahh hahahahahha..

ala kau masa kecik pon bukan setakat...dinding ko conting..aku rasa..keta ayah ko pon habis ko conteng...

so kalau aku ghi jj ..sakura..blehlah aku nguar adek ko..bleh jadi adik ipar ko..hahahahahaha

Didi Nadhirah said...

huhuhu akak yang baek

ika. said...

yeahh! itulah semangat blogger tegar! atiQ macam tu jugakk. sampai bercucu cicit pun ade blog kot. leh anak cucu baca nanti. hehehe! :D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

memang confirm jatuh cinta kasih sayang kat blog selamenye la.

Farhana Anuar said...

wah. entry special taw? i loikkeee. ;)

best kan kalao da mule blog2 nih. rse cam gian je. hihi. ;D


teruskan berblogging marya. yeah. ya Allah emonye kao fana. hehehe

Marya Hana . said...

joegrimjow : apehal.? belom kawen lagi la. 2 andaian je. apedaaaa.


kodok : kakakaka. siot si kodok ni. mandai kaw je kan..? aku punye la baik time kecik2 dlu..huhu.

nak jadik adek ipa..? kene amek no giliran interview ekk. sejenis binatang tidak akan diterima. terima kasih. apekan lagi "kodok". ngahahhaha


didi : ye la 2..dibuli. sobsob..:(



atiq : betol2.. tyme 2 pon ketar2 nak menaip..ye2 je..


oshinz : bf jatoh no 2..kan kan..? peace ! :)


fana : yeah. xpe..kaw emo aku da bese.. aku akan teruskan perjuangan.. taik r ayat aku! T_T

farwalis said...

bagus adik liverpool. hehhee

Ip Man said...

amboi..kemain smgt blogging..
jgn i ni jd laki no 2 u plak!
silap2 blog u naik jd no 1.. =.=

Marya Hana . said...

farwalis : yeah !! hdop liverpool (bodek je ni)


love : hehe :) u tetap no1 la syg ..