ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, January 24, 2010

Dah mula busy, apa kena mengena tak pakai eye liner.


Muka tanpa secalit make-up. kalau aku tak pakai eye-liner mula la orang tanya " kau demam ke? ". eh eh. kenapa hah ? pelik sangat ke aku tak pakai eye liner. sebab-sebab utama eye liner menjadi peneman setia :

  • mata nampak lebih galak, and perangai turot sama galak !
  • nak tunjok, aku pakai eye liner biru. sebab eye liner hitam aku dah habis. T_T
  • nampak molek sikit lah, dari nampak macam mayat hidup. pucat lesi .
  • membuktikan aku tak berapa busy time tu, sebab boleh bermanja-manja pakai eye liner. kot dah mula busy, eye liner pon entah kemana. muka macam perempuan gila meroyan :D


::adek aku pon rajin buat assginment dia. aku? ::

hari ni, seperti biasa, dah kembali ke uitm kesayangan :( and macam biasa juga, kena attend class yang tak seberapa sem ni, cuma jam kredit je yang banyak, boleh buat pointer aku berguling-guling jatoh, jika.........

  • aku asyik nak tgk DVD . leka-leka tengok cerita korea.
  • 24 jam baca blog kawan-kawan.
  • buat-buat tak nampak assignment depan mata.
ahhhhhh. apa-apa pon, semester ni aku dah buat pembaharuan. selalunya, macam sem-sem lepas, dalam production aku akan pegang jawatan yang akan mengerahkan segala kudrat yang ada. tapi semester ni, aku try pegang management. asst production manager kepada d.i.d . diploma showcase , group kitorang (Wajib Tayang Production) akan hasilkan short film seram. ahah. TUNGGU. aku akan update ye....... take care semua :)



9 comments:

BudakCHOCO Official Blogger said...

eyeliner tuh penting kot bg seorg pompuan.. lau yan pkai eye liner mate yan makin besa suda.. ehehe mbr siap perli agy ' yan mater kaw cm antu sudaa..' hahaha :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mate ko akan galak...
sikap mcm a.galak...
hehehehe...

R.A said...

OoOooooo ..

Marya Hana . said...

budak choco : ehek. xpe. pedulik kate orang..tapi nak pakai eye liner bia bepade2. :) hantu pon pandai pakai eye liner.? hebat. hehe

Marya Hana . said...

meniti senja :yes..:) sy suke a.galak..

ika. said...

xpakai eye liner pn pelik.maybe dorg dh tbiasa tgk yaya pki eyeliner tu kot..haha..
ehh..adik yaya pakai puting lagi ke??dh besar pun pakai??heee..

Marya Hana . said...

RA: eeeeeeeeeeee :)


atiq : 2 la pasal. kesian kat yaya..huhu.

adek yaya mmg camtu. dah 5 tahon. isap puting lagi. dye kena mara ngan ayah yaya. tapi skang da ok sket.
die akan capai puting tyme dye nak tdo je.

Didi Nadhirah said...

pakai eye liner memang mata akan jd cnatik kan kan kan

Marya Hana . said...

didi : ye ye ye.. cantek2. boleh cover mate sepet jugak.ekekekke