ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, July 28, 2009

Maafkan Daku.


aku da potong rambot.
sbb aku slalu saket kepale la rambot panjg..
x kesa la kalau kate aku x lawa rambot pendek ke.
aku terpaksa.

Dah declare ke?





habes da induction utk adek-adek part 1.
ade yg ok, ade yg x ok..
sebnarnye rase nak induct korg lagi sekali.
supaye korg tawu hormat senior.
erm. akhir kate LEGA...
sumenye ok belaka.

Friday, July 10, 2009

Coming soon...


ini sgt bez ye! (atas 2 muke teruje)
sbb start hari selasa, kami semua pelajar part5 TEKA(teknologi kreatif dan artistik)
akan menjalankan induction ke atas pelajar semester 1.
ini adalah bertujuan untuk merapatkan silaturrahim antara
pelajar senior dan junior di uitm ni.
(buli sikit2 tu biasa la ok)

aku sgt teruja sbb ini lah yg kami mahukan sedari dlu.
cewah! weeehuuuuu..
selamat datang adek2 junior ku..
huhu.

Sunday, July 5, 2009

Oh Lelaki!



Pengalaman berdasarkan kawan2 yg dikasihi.
waktu mule-mule nak mendapatkan org ppuan ni..
macam2 la usahenye..ayat semue manis2.
tapi bile da dapat memiliki hati org ppuan yg diidamkan tu,
kenape kebenyakan lelaki ambik endah x endah je
hati ppuan yg dia dah miliki tu.??


terjadi kpd seorg kawan aku..
bile 1 hubungan terputus di tengah jalan.
jangan cube menuding jari kepade org laen.
sedar lah, semue org ade kekurangan dan kelemahan.
kekurangan dan kelemahan itulah yg sepatotnye kite baiki
supaya kite dapat cinte yg sejati..

perubahan demi perubahan.

halluuuuu..marya in da house.
hari ni hari ke-2 aku di uitm s.alam kampus puncak perdana.
adek2 yg same rumah dgn aku,ambek course akaun sem-2.
aku & rakan sebilik je semester 5.
sooooo. mereka semue memanggil aku "kak yaya".
haha.sampai aku kene bahan dgn kawan2 akibat terdengar name
itu disebut kerap kali.
siot punye kawan.haha.pic bawah ni selepas aku mengemas meja study.
ni sket je..utk keselesaan. balik rumah nnt.
macam2 yg dibawaknye.hihi.


pic bf mst kene ade. baru semangat nak study.
alasan! haha.



broadband peneman sejati kat uitm puncak perdana ni..



pic kawan-kawan & family. utk dilihat semasa kebosanan.



ni adalah perubahan yg kelihatan setelah meja study aku dikemas.
camne.?

Saturday, July 4, 2009

jangan kau lepas!







Alexa – Jangan Kau Lepas

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi

[Reff:]
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu



p/s: utk bf aku yg teramat aku sayangi..

luv u syg! ( hifzuddin mohd radzi)

Pendaftaran UiTM Semester 5


soryy weyh..rambot aku serabot sket..penat angkat brg..
ngehehhe.. :P



cadar baru ni weyh..haha kecoh!
katil atas le..sejukkkkk..



ni beg2 aku yg berat nak mampos. ayah aku angkat! haha.
aku pon agtkat jugak le..wekwek!


holla.. aku daftar tepat pd pukol 4.20 ptg.. pukol 4.30 pendaftaran da tutop.
last minute je aku ni..ala. 2 pon aku daftar lambat sbb ayah aku ade keje la.
ni la pic2 yg sempat d ambik..n aku teros on9 le..
ape pon xkemas lg neyh..jap lg pas makan malam baru aku kemas..


Friday, July 3, 2009

Persediaan Last Minute..



Hye sume..disebabkan aku esok dah nak balik UiTM..
so hari ni aku pegi ambek gamba passport le.
kolej nak 3 keping. untuk tampal kat kad aktiviti & laen2 kad ntah!
ni la hasilnye.. aku nak tergelak la tgk muke aku.
dgn mata sebelah kecik sebelah besar
(disebabkan oleh pakai celak sebelah tebal sebelah x)
tu yg nampak sebegitu rupe. ape2 pon..
lantak le.muke aku.gamba aku. suke hati la.
asalkan setel semuenye..~

Thursday, July 2, 2009

Uitm D i Hatiku??

ni pic waktu part1..semangat berkobar2 lg tyme ni..
haha.mane aku..?
dpan baju pink ni la..rambot pendek lol.

UiTM Shah Alam Kampus Puncak Perdana





Arggh aku saket jiwe..aku nak balik UiTM ari ahad..
tapi adek aku nak balik ari sabtu..
sbg akak yg betimbang rase, aku pon mengalah le.
sabtu pon sabtu le.tapi xtawu ape nak buat kat puncak 2..
tempat jin bertendang..
haih.. REDHA aje la..
sggoh xde mood nak balik sane.maybe sbb lame sgt aku
kat rumah.. 3 bulan da.