ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, June 25, 2009

Kembang Semangkok la ni.



ni la hasilnye..aku x perasan ek.!
da macam ni hasilnye..so aku tutop muke ngn selimot..
& gelak kuat2..
wakakakka!! muke aku ade macam dorg..
yeeeeeeeeee..
jessica alba termasok tu..sggoh terharu!
cube la..
http://celebrity.myheritage.com




Monday, June 22, 2009

nice weekend!



no camera plizz! haih..paparazi d mane2 plak..
diz is my uncle lol..





beshnye hari ahad..dapat jalan2..
kebetulan plak..my single mingle uncle dtg umah..
then bawak lak adek aku(kecik tu) g maen2 kat jj keramat..
baru bukak jj 2..tapi aku baru jejak 2 kali..2 pon x bape expert..
adek aku,bella (baju hitam) tu yg expert..
al maklom la.merayap je keje..xpadan ngan nak spm da diz year.


Saturday, June 20, 2009

Ip,Marya,Asrap & Arrow.

aku nak habaq mai ni..aku xpnah dating berdue je ngn ip.
mesti ade kawan2 aku atau kawan2 ip yg
akan turot serte.baru la havoc! muahahaha.



ni adalah cinte hati aku. luv u syg!





ni la para pengikot. asrap n arrow.
beshfren ip..:) texn korang!
dorang gelak2 sbb tgh cerite pasal hathnul..
(kawan dorg yg mempunyai kuase utk menceriekan hari mereke yg x cerie)
wakakakka!!hanye mereke & kuarge mereke je yg tawu knape..
sesesekian...haha!




Wednesday, June 17, 2009

Tag Oleh Alia Ary.!

Tenx alia cz selalu tag marya..!
alia ary-->1 uitm.
Arahan:
1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc
2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???
3)tag 10 people
4)titik


2.sebab-sebab aku suke background lappy aku ni..
*sbb ade muke erra & engku emran.
*sweet
*melambangkan diri aku yg x berape matang.mcm budak2.
*suke hati aku la. sbb aku punye harte.


3.ini akan di tag kepada:

cik zara seorg sahaje..:)

Tuesday, June 16, 2009

GuguGaga Erra Fazira.











terhiburnye hati aku dapat tgk idola aku..
haha.terime kaseh astro. sbb buat rancangan ni.
aku suke sgt tgk engku emran dgn erra fazira..sebabnye..
dorang ni contoh suami isteri yg baek la..
semoge berkekalan..k la. aku nak sambong tgk gugugaga ni! bez taw!
jg x tgk k..:)

Monday, June 15, 2009


Setelah sekian lame aku x keluar rumah..
anak dara mithali ke??..hakhak.
xdela.aku mmg pemalas nak keluar merayap..
kali ni x akan ku lepaskan peluang..
nak nak.. KARAOKE punye hal..
on jela.. hihik. ni mmg hobi tetap aku le..lagu fav aku kalau g karaoke..
PELAMIN anganku musnah.. :)

peace no war!

Friday, June 12, 2009

award from alia ary.




Sebenarnye semenjak laptop aku rosak aritu..
aku da xde mood da nak update aku nye blog neyh..
tp. aku xley tgglkan blog aku la..
tenx alia sbb bg award ni kat aku..

Thursday, June 11, 2009

Redha.







result yg baru keluar ni biase2 aje.
sebenanye agak kecewe.
tapi da nampak ade A walaupon 1 pon xpe la..
bersyuko..sume lulus..
next sem nak study betol. xmo maen2 macam sem ni lg.
moge moge la..

Bermalasan Di Rumah




borink gle aku dudok rumah ni..

juz nak tggu reunion kat pd je haa.

adussssss.

macam ni dudok puncak perdane tu lg ok kot!

result result result..
tu je aku xnak tawu..takot wooo.
uitm ni pon 1.. kate arini result kua.
xkua kua lak haaa.hampeh!

Sunday, June 7, 2009

Maklang.



Disebabkan aku pelik macam ni..
siap isap puting..sebenanye.. smalam adalah hari kelahiran
cucu sulong dalam keluarge ip.. tahniah! dye da jadik paklang..
i jadik maklang..! insyaallah....

Thursday, June 4, 2009

Model??








ni adalah sesi tolong kawan aku k..
mintak tolong aku jadik model.
nak promote t-shirt dorang neyh..
haa.
ni sume gaye poyo aku la. haha.