ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, December 29, 2009

Wajib diranjau plus gelak berdekah-dekah .


Jangan kata aku sombong. jangan juga kata, aku tak ingat kawan. jangan jangan. aku dah keluar ngan member-member sekolah dulu ek. yang penah bergosip, cakap rubbish-rubbish, & macam-macam lagi. sorry tak dapat selalu hang out ngan korang. yela, korang pon tahu aku baru je habes practical kan. tu lah aku tak sampai hati nak menolak ajakan korang nak lepak-lepak. so mari kita mulakan ! semuanya sekitar rumah kita. carefour wangsa maju + ali bistro setiawangsa. malam tadi, gelak besar sebab diranjau. itu wajib ada.


yang terlibat:
aku la.
wan harun
pina jojot
tasha mox
apis remon
fariz usher
shara


::apis, fariz & wan besama daytona kegemaran::
my fav too :) masa kerja kat isetan after spm dulu-dulu. selalu main daytona, ngan kawan perempuan, ngan kawan lelaki. wah. memang la aku boleh bersaing ngan dorg. aku pakai 'auto" je. manual mane aku reti ! alamatnye kalah la. atau lebih senang. guna taktik jahat. (tandok setan dah keluar), langgar je kereta org laen sampai terbabas. & then, dorang akan kata "boleh la kaw menang marya, maen langgar-langgar lak, tak aci owh ! ". haha. relax relax. budak-budak lagi time tu. peace ^_^



::pina, aku & tasha::
posing before main baling baling hapuskan nyamok di screen. hehek.



::menunjokkan reaksi yang sedikit lagi teruja::



::uhuk pehatian, ini sabotaj lebih. aku tak habes berkata-kata dah snap pic ni, ape keheynya.?::



::maken rancak bila laki-laki dah habes main daytona, join main baling-baling ::
saket la ! apis ngok maen baling bola kat kepala orang.. bagitaw mak kite ! hahak :D



::siyesly, kalau keluar dengan dorg tak gelak, 3 kali jumaat nak mampos la tuh. haha::




:: sikit lagi akan diadakan satu lagi acara baru, netball lelaki::



::disebalik kegelapan itu, siapa yang anda nampak di dalam pic ini.? atau x nampak ape-ape makhlok pon.?? hakhak , flash dah ni !::




:: marya & tasha::
kawan se'isetan dulu + kemane2 pegi sama-sama. sekolah dulu, dia salu putos cinta sampai bengkak-bengkak mata. kelaka gila


::pina & shara::



::akhir sekali senyum ye kawan-kawan::
masok blog ni T_T. sorry la. tak glamor sangat masok blog aku. hihik.lain kali kita lepak lagi ye clazmateku! sekian.



p/s: rindoo korang. budak-budak 5 Dinamik. kelas akaun smktk. uhuk sorry aku tersasar jaoh. sekarang tak kenal akaun da, hakhak. filem yang selalu kat kepala hotak ni. hope kita semua boleh macam ni lagi, gelak-gelak & tahu perkembangan terbaru. cececeh. macam la lama sangat tak jumpa. last, raya aritu.

5 comments:

NOOR FATIN said...

bestnye dpt jmpa kwn2 lma..huhu

ahchOng's said...

best best..
ajak la aku lain kali..
ngaa..tak malunya aku..
erkk..zasss~~!!!

pari-pari menyanyi said...

weyh.. besh an..
ko runk kalo wat reunion ramai x yg cuba menghadirkan diri??

pari-pari menyanyi said...

yaya ak dapat melihat keterujaan muka ko weyh sewaktu ko nk baling bola tu..mulot ko tu mahal nokk
gogggoo
marya!!!
hakhakhak

Marya Hana . said...

pari2 : harem tol.
kenape ngan mulot aku.? hakhakhak.
weyh ni bukan reunion la. saje lepak2 .