ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, December 30, 2009

hantu meroyan di TS.


Holla. seperti yang dirancang, semua lelaki-lelaki tak dibenarkan ikot pada hari ni. tak kira lah, lelaki tulen atau tidak tulen ok! kawan-kawan masa sekolah + paling penting, most of all penah sama-sama berpanas terik, lap peloh bersama-sama time kawad kaki st john ambulans waktu sekolah menengah dulu. sampai peringkat negeri taw nok! rindu nak kawad balik lah. & our commander is izah azura binti hamzah . dia pernah beberapa kali dapat commander terbaik. clap clap. :)

____________________________________________
SO. kemane kita? jom serang TS. hoyeah. mula-mula aku ingat diorang nak main roller coaster tu semua. memang alamatnya aku dudok luar memerhati orang lalu lalang la. penakot ni weyh! aku bukan penakot ape k. jz mende-mende yang boleh membuatkan aku mengucap panjang tu je. gugo jantong.

___________________________________________

mari mulakan !



bowling & sedia bertarung. ceh . macam hebat sangat. tak pon. sekian terima kasih.


::naib pengerusi & pengerusi st john 2006 ::


:: lilis n me ::
sama-sama keding hokeh.

k-kama (aku)
p-pina
t-tasha
l-lilis

::confident strike la T_T tapi tak pon ! :: huhu.


:: ceyt. tuan rumah sebok nak berposing gitu ::


::lilis & tasha bergambar::
ade pulak mamat & minah yang berkasih sayang tepi tu. sabar jela.


:: muka geli ape ni? ::



:: hah. semua pon join taw::
memang bez.


:: mmg bez lah. cuba sekali rasa nak lagi. lain kali la ye. nak ajak my boyfren ::



::hot & roll, KL sentral ::
sedap taw. jom cuba !



:;aku dapat free. sebab , kawan mimie yang kerja kat ctu belanja, aku paksa-paksa nak bayar tapi dia tolak. so terima kasih ye cik abang::


::haa ni lah jejaka yang baik hati tu::

::sebelom beramboskan diri pulang::


:: tasha sembelit. so her favaorite must be "betik"::
senang nak lawas katanya.



:: kegembiraan terserlah menyuroh akak mengambil gambar kanak-kanak lompat::
ok, da conclusion.. memang happening gila la hang out ngan korang. of course la kan, dah lama tak bersua muka. sejak spm dulu-dulu. bantai gelak sampai tak ingat dunia. :D ok, sekian, tu lah yg aku lakukan sehari suntok semalam. tu yg senyap sepi je. balik-balik teros terbongkang. penat berjalan.

7 comments:

azrieizham said...

naib pengerusi dan pengerusi 2006 yaaa... ade orang tu mule2 masuk teknik pastu kuar sbb tak tahan rindu kat st johnnn.


-ixa (pengerusi st john 2004 guna akaun pengerusi st john 2005) heheh!

Marya Hana . said...

rindooo ktb smktk juge.
hahak ;P


kak ixa : eh eh, due2 pengerusi.x adil ni. sape vote ni..?? ish ish..
adek badek ade sifat kepimpinan, ape nak buat.. anak2 encik hamzah yg disayangi:)

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)

Farhana Anuar said...

girls day out huh? best gilerr. ;D

Marya Hana . said...

chilabaey's: tenx. selamat tahon baru juge.. n semoge bahgie d samping org tercinte..ahaa.

fana: yep. syok sbb banyak nak dikongsikan.

Ip Man said...

amboi kemain enjoy!
hehehe..
btw u nampak santek!

*mmg sentiase santek pon.. =)

Marya Hana . said...

love : maseh b..:) hah.? enjoyyy la.kate pon beronggeng ngan membe2..ekekeke