ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, November 27, 2009

Satu-satunya .


S
alam. kad apa atas ni.? kad kawen ke.? mustahil. kad meminang.? ade ke kad meminang.? tak masok akal lah. kad maki.? aku je suka maki orang. mana ada orang nak kasik kad kat aku semata-mata nak maki. ehe. ok. aku bagitawu la. ni lah kad yang ip bagi kad aku sempena bday aku hari tu. hari tu jz nampak sampol je kan.? kesian korang. sedang aku dok belek-belek kad ni, terajen lak click click kad ni. cantek. purple colour gitu! mak suke nyahhh! hihi.



bahagian dalam.


kata-kata si dia. terima kasih syg. blueks!! :P bila masa aku jiwang.?
juz tiap masa dengar lagu jiwang tu standard la kan..



  • Kau Satu-Satunya (mengikot tajuk entry ni)
  • satu-satunya yang menurut je kehendak aku. bukan queen control kan.?
  • satu-satunya yang memahami aku. sebagai penggiat seni. bukan senang..nak paham, shooting sampai sehari tak dapat mesej. balik-balik penat, so. malas mesej. terima kasih sbb memahami.
  • satu-satunya yang ikhlas menyatakan cinta (aku men agak je)
  • satu-satunya yang sedia bersama aku susah dan senang.
  • satu-satunya yang call aku. boleh tak? macam la takde makhlok laen lagi yang call aku kan..
  • satu-satunya yang selalu dengar aku membebel dan meluahkan perasaan gembira dan sedih.
  • satu-satunya yang tolong beli makanan, sambil aku duduk kat meja makan sambil menunggu dia. sebelom ni ex aku tu hampeh. terbalik, aku yang pergi beli makanan.
  • satu-satunya yang mendahulukan semua permintaan aku. contohnya: kalau asrap (kawan ip) ajak pegi mana-mana, ip taknak. tapi kalau aku cakap nak pegi tempat tu, dia on je!! wakakkaa. sebab tu asrap selalu komplot ngan aku. suroh cakap kat ip, tempat yang dia nak gi tu.
  • satu-satunya yang menangis dan luahkan perasaan kat aku. selalunya lelaki kan ego. tapi, ip tak ego. dia bukan macam lelaki lain.
  • satu-satunya yang tak pernah carotkan aku. dulu ex aku, selalu carotkan aku. sampai bernanah telinga nak dengar.
  • satu-satunya yang pimpin tangan aku tak kira kat mana pon. walau nampak awek cun ye.?? ehem.
  • satu-satunya yang akan back up aku. wah. supporter sunggoh!
  • toce toce toce !
  • i really appreciate it <3
  • i leb u so much eh.? lalalalalalulululu..
sorry guys. aku tak bermaksod nak menjelikkan blog aku dengan entry ni. tapi.
memang ni yang aku nak dia tahu. aku
sangat menghargai dia. terima kasih sangat. dia memang yang terbaik pernah aku ada. :) sekian. wasalam .



9 comments:

Ip Man said...

1. satu-satunya yang ikhlas menyatakan cinta (aku men agak je)
- tontu la!!! mmg i ikhlas chentakan u!!

2. satu-satunya yang mendahulukan semua permintaan aku. contohnya: kalau asrap (kawan ip) ajak pegi mana-mana, ip taknak. tapi kalau aku cakap nak pegi tempat tu, dia on je!! wakakkaa. sebab tu asrap selalu komplot ngan aku. suroh cakap kat ip, tempat yang dia nak gi tu.
- cesss..baru ku tau..siot nye asrap..

3. satu-satunya yang menangis dan luahkan perasaan kat aku. selalunya lelaki kan ego. tapi, ip tak ego. dia bukan macam lelaki lain.
- malu la den bab ni...

4. i leb u so much eh.? lalalalalalulululu..
- apsal ade tande soal plak tu?

conclusion
- teharu la plak ade entry khas psl i..ekekekek poyo lak i ni..thx sayang..luv u luv u luv u!

Marya Hana . said...

1. yola..kang tak betol kang. sala la plak kan.. naseb betol. ekekke.

2. haah. 2 la kerja asrap. wakakka. salunye bab nak gi castle 2.kikiki. sorry syg oi. mara asrap.

3. lombu lombu lombu..haha. cian u. xpe xpe. i je yg tawu..

4. sbb.. sebab i tanye dr sndri la. jawapannye ya.

conclusion tu.
kah3. kelaka la u ni. yela. bukan selalu pon ada entry sal u. luv u 2 !

Ip Man said...

alamak...pic yg last tu.....huhuhu

.zara. said...

it was great to know u both are happy...
so sweet! huhu!
together 4 ever ya..!

Farhana Anuar said...

satu-satunya yang tolong beli makanan, sambil aku duduk kat meja makan sambil menunggu dia. sebelom ni ex aku tu hampeh. terbalik, aku yang pergi beli makanan.

-OMG. yeke ya? xgune tol yg dulu tu eh? xgentleman langsung.! haha


korang. aku suke sgt tgok korang hepi.(wpon aku xknl ip aku nk gak sbot korang tuh. haha)

;)

Syazwan Yazid said...

haha! sempoi beb!
BTW, jom layan castle! ;-)

Marya Hana . said...

ajang: haha. oo kaw x pena lepak ngn kitorg p castle..jom jom!

fana: ehhe. xpela. kaw buat2 la kenal c ip 2 ek.?! kikiki.. maseh weyh. haah le. yg dlu 2, mmg x gentleman pon. hampeh !

zara: heh. tenx zai..:)

ip man : ape kehey.? haha. biarkan..

mewithpiano said...

huhuh.. kemain lagi.. hihi
bahagienyer ak tengok ko an...
kim salam la kek bf ko tu..
orang nogori samo yo mcm den ni haa..
dapek yo ko orang nogori yo elok bonar la tu,,
hihi

Marya Hana . said...

wakakka.
komaen bahagio den eh.?
kaw jangan nak banyak bunyik ..