ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, November 29, 2009

Lengoh Bahu Aku Ngok .


Tadaaa, terima kasih pada sesapa yang datang hari perkahwinan aku. siapa tak yg tahu hari ni aku kahwin, korang memang tak dijempot pon. aku jempot sape yang aku suka je. maknanya sapa tak dijempot, i really hate that person. kah3. kejam gila. di hari bahgia pon still nak memilih-milih lak kan. :P apa-apa jela. ok. tema perkahwinan hari ni, " 1 malaysia". cina, melayu & india semua ada. tak pecaya. tengok jela pic-pic yang aku tangkap ni. TETTTTTT !!! terperangkap di situ. hehe. bukan aku kahwen la. sepupu aku angeline yang kahwen. dia dah masok islam ok :) n pilihan dia pon orang melayu. selamat berbahgia angeline & azril. mas merah, batu berendam, MELAKA.





mak aku pon nak glamor jugakkkkkk :)



pink puteh.


pintu gerbang cinonet .


azril dah menggelabah .


sepadan tak.? macam melayu kawen ngan orang jepun kan.? alahaiiii..


sama tinggi je dorang ni sebenanya.


family aku baba nyonya ok :) so tetamu nya mmg la pelbagai kaom.


adek adek. ketepikan pokok mangga tu. tak nampak akak ngah snap snap ni.?


debaran pengantin baru. time ni aku pon berangan sekali.


tol ! kayap la kaw azril oyyyyyy!



yang menepung tawar tu, sepupu aku gak. eunice. dia kahwen time deepavali hari tu.
selamat pengantin lama eunice ! ngehehhehe :)


angeline :) tukar baju.


aku pon nak jugak ! asyik tangkap gamba org je. suke suke ! tapi. apa lah punya bingai muka aku macam tu. ngan make up tak seberapa. dok sebelah pengantin terasa burokkkk bebeno.



bertukar bertukar.



bertukar lagiii.



dan lagiii. tapi sobsob. persalinan terakhir dia. aku tak sempat nak snap. sebab aku dalam perjalanan balik KL sudah :) jam sampai saket-saket pala aku. harrreeeeemmmmm tol !
sorry le. hasil tak seberapa. kira oryte la, sebab tangan aku dah sakit-sakit menjunjung kamera tu. banyak lagi pic tak tunjok. sebab aku dah letih nak upload ! haha. k le, sekian. :) tata.

16 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

haa.. comelnya cousin ko..cam muke budak je. umor dia brape??

Marya Hana . said...

budak..
mak oi.. haa. 2 la awet mude.
dye da 30 tahon ni x selap aku.
ke tahon depan yg 30.camtu la..

Arief Arf said...

ha ah la..
macam orang jepun..
haha

Marya Hana . said...

betol3x..:)

A.M said...

cool....
:)

im juz what i am.. said...

comel la cousin marya..seyes..:D

taman mas merah?
mama sy ade rumah disana..die sewakan.huhu

Fahim 'n Alin said...

gile hebat.. pe ilmu pnganten 2 ade?

ley btukar 2..hek3

NOOR FATIN said...

comeynye dia...waa~

Farhana Anuar said...

30? mak aii. nmpak mude la die. ko bile lagi? huhu.;)

Marya Hana . said...

yekew..wawawa. ape yg cool..?

Marya Hana . said...

farah : mmg dye comel pon.. cam jepun.

oo yekew.. mas merah 2 beso la jugak.
taman perumahan banyak..

Marya Hana . said...

hantu raye la..
yg betuka2 2 bukan dye..
haha.

Marya Hana . said...

yup :)

Marya Hana . said...

mmg le..
sebab dye kecik je.
2 nampak muda.huu.

aku.? 10 tahon lagi la.

did said...

wah....mcm dak2..
lawa...comey.....
hihihi

Marya Hana . said...

tgk la sepupu dye sape..