ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 18, 2009

Remaja Ku.. Eh zaman hingusan.


Waktu ni time aku form 5. mane 1 aku.?
tu ha, yg nampak pelik sikit..
pakai tdg kaler len dr org len..
dr kiri:huda,pina, marya, elia, hanie




zaman ketembaman muke ..huwaaaa.
dari kiri: pina, marya,elia, hanie





waktu ni open house rumah oyang..
wah. perbezaan yg ketare pada mata..
haha.
dari kiri: marya sepet, elia boolat




aiseh. aku dlu2 time sekola x dapat de nak merayap2 macam org len.
ni la petame kali aku kuar ngn kawan2 sekola aku.
bukak pose kat NZ..!
wakakaka. 2 je paling jaoh..
dr kiri; elia, marya




adeh. nyampeh tgk pic lame..
muke skema.
dr belakang; tqa,elia,tasha,clah
dr depan: pina,marya, kusniati






aku paling tggi..
yg len anak2 ikan je ha..
dr kiri; elia,tqa,hanie,marya,pina,tasha,kusniati





majlis izin ilmu..
aku sorg je x nanges. dulu aku jiwa kental.
sekarang ni.? cengeng..
ape dah jadik ngn aku.???salah siapa.???
dr kiri: hanie, elia, marya, huda





last day kat sekolah mengengah taman keramat.






hye hye.. ni sume paparan pic zaman sekolah ku.
burok lak ha muke aku. xley bla. & xley terima!
boleh pulak..?? haha. tapi aku kire maintain la dlu,
sekola2 mane de dating2.. x macam kawan2 aku yg len ni..
ngahahhahahhahha..

p/s: aku rindoo kawan2 sekola aku senanye..

6 comments:

The way i are said...

ahahahha..

Marya Hana . said...

siot kaw ja'a.
gelak je yg kaw mampu.?

Ip Man said...

wassehh..
muke u mase dlu2 mcm i knal laa..
mcm muke gf i skg ni..
hihi...
>.<

Marya Hana . said...

gf u yg skang sape..?
haaaa.?
ngade..

AiMiE HaRmELiA said...

waa.. rindunya!!!
weh, ni buat aku rasa nak masuk sekolah balik ni..huhu

nnti nak masukkan pic2 ni kt blog aku gak la..nostalgia la..

btw good luck final~!!

Marya Hana . said...

2 la pasal..
kejap je da besa.
tapi aku x bape nak matang gaknye lagi..huhu..

masokkan le..
huhu..maseh..:)