ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, September 17, 2009

Semuanya Dalam Satu .

Salam.. entry kali ni, nak kritik pasal filem FINAL DESTINATION 4.
aku baru tgk hari isnin hari tu. shot yang pengarah ni bagi dalam filem ni, mmg gempaq n aku
pon x sangke shot-shot macam tu boleh dibuat. haiyoo.
background music yang digunakan semasa post production sangat-sangat memberi impak pada
filem tersebut. pendek kata, cerita ni berjaya membuatkan penonton
xdapat duduk senang. asyik suspen je! storyline yg begitu kuat. sbb setiap scene tu ada kait
mengait dengan scene yang lain.
sentuh bab sinematografi pulak, sinematographer berjaye menggunakan lighting yg sesuai
untuk mewujudkan lagi mood suspen dalam cerita ni.ngeri woo. sama macam final destination yg sebelum2 ni.
 
aku pergi tgk wayang dengan sape.?
heh aku da lama x tgk wayang sbb busy gle dengan semester 5 ni.
tapi sempena besday kawan aku, MEYNA.kitorg pon keluar la.
btw, selamat hari lahir utk kawan ku.
MARINA ILMAR ANAK PAKCIK RAMLI. hoho.
semoge murah rezeki n bejaya dalam hdop.
even sekarang da x berape kamcing. tapi. kawan tetap kawan.

 
ni lah kawan2 aku dari aku menjejakkan diri kat uitm s.alam kampus puncak perdana.
leb u ol.
ehh lupe pulak. sebelum aku keluar dengan kawan2 aku ni.
semalamnya tu aku keluar dengan buah hati tercinta kat tempat yg same.
teman dye shopping raye.heh.
sebelum terlambat o aku melupekan blog aku ni..
aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYE kepada semua 
umat islam diseluruh dunia..
hepy syawal..:)

4 comments:

Ip Man said...

ha ni la bile org2 filem dah besuare..
mcm2 kritikan..
heheh..

hurm..
time kua ngn i aritu i ajak tgk wayang xmo plak..
=|

Marya Hana said...

yela. sbb nnt mase dihabeskan d ctu.
haha sorry syg oi..

HANA said...

best kan final destination 4? aku jerit2 je mse tgok. haha.

eiyka said...

btol2...
yg final destination 4 2 mmg "GEMPAK GYLE" sis!...

btw,,,
camat arie raye sis...
(=