ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, September 9, 2009

Meeting Tergempar .

ACTION! Salam..pagi td, aku dikejutkan dengan bunyik henpon yg gila bapak kuat.
hp aku la tu.. kawan aku call suruh bangun & siap2.aku dengan mamai tanye "ade ape?".
MEETING TERGEMPAR
tu la ayatnya. aku sebenarnya x pegi kelas pagi dengan alasan aku senggugut terok.
mmg betol OK. aku x larat nak bangon tidor memandang tidur lagi best!
weehuu. then aku dengan lintang pukang mandi n bersiap.
mandi kobau le.  but its ok. aku mmg sentiase wangi.
agree?? wakakaka.sampai-sampai je. mmg la semua tengah tggu aku.
sbb empat2 director kena duduk depan.
meeting pada mulanya baik-baik aje. lama kelamaan semakin tegang.
biasalah. budak filem banyak tekanan. sbb kena ada team work yg SGT kuat.
kalau communication x bagos, alamatnya BERGADUH.
kepada ahli group aku, group 1. dorg banyak bagi semangat kat aku.
so group aku mmg x banyak masalah. cuma aku rasa pening kepala+ senggugut tgk
dorg bertengkar. berapa jam buat meeting.LAMA GILE KOT.
finally.. semua dapat menerima kritikan dr membe2.
"1st time aku jadi director, banyak pengalaman yg aku dapat..terime kasih kawan-kawan.
kalau diizinkan aku jadi director lain kali, aku akan buat lebih baik.tq"
 
galak lebih. balik2 ambik selendang n gayakan.
haha.:DD CUT!

3 comments:

Eyqa.Aman. said...

t kalo da jd director, ley pggil atiq blakon skali heh! hahaha

Marya Hana said...

haha. insyaallah ye atiq..:)

Ip Man said...

kalo u director mesti ok punye lah!
btw pic tu comey sgt la..