ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, July 10, 2009

Coming soon...


ini sgt bez ye! (atas 2 muke teruje)
sbb start hari selasa, kami semua pelajar part5 TEKA(teknologi kreatif dan artistik)
akan menjalankan induction ke atas pelajar semester 1.
ini adalah bertujuan untuk merapatkan silaturrahim antara
pelajar senior dan junior di uitm ni.
(buli sikit2 tu biasa la ok)

aku sgt teruja sbb ini lah yg kami mahukan sedari dlu.
cewah! weeehuuuuu..
selamat datang adek2 junior ku..
huhu.

7 comments:

Eyqa Aman said...

mari buli-buli freshies!
i like..
yaya,jgn lepaskn pluang keemasan ni!pluang xdtg dua kali..so,wt ABIS-ABISAN!
YEAY!

Portgas .D. Ace said...

huhu~
isnin nie junior i pn msuk..

hanilopiplopz said...

huhuuu.. haku benci ituhh induksi proses! jgn teruk sgt weyh.. sian kat dieorg..

.zara. said...

hehe.. mmg kijam la neyh..
haha! kesian la bdk yg dpt kt yaya nt..
muahahaha~

Marya said...

eyka: betol 2..peluang dtg sekali..tgk le!

hanilopiplopz : terpulg la nak ske ke xnak. ini la hakikat yg kite kene terime selaku junior!~
ngahahhaha..aku jadik faci...

portgas: heee.. tp kamoo belom boleyy buli la kan..? jgn bajet senior kalau belom pade masenye..
ngahahhaha

zara:haha.. siap la sape jadik junior yaya..mmg asyik kene toce ngn "kak yaya"..

Ip Man said...

kalau i la yg jd junior u tu..
u yg kne buli nnt..
hahahah

- Ip Man

Marya said...

alahai..
xtakot de kene buli ngn u!!
wakakkaka..