ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, June 4, 2009

Model??








ni adalah sesi tolong kawan aku k..
mintak tolong aku jadik model.
nak promote t-shirt dorang neyh..
haa.
ni sume gaye poyo aku la. haha.

12 comments:

Portgas .D. Ace said...

smart nye..
nk grab sume pictre tue leyh??
=p

mrakunman said...

t-shirt tu boleh laku

Marya said...

portgas: eh ehh nak buat ape..?
tgk sudeyyy..

mrakunman: yekew..entah la..

The way i are said...

kau mmg da disahkan poyo pon..
haha..

Portgas .D. Ace said...

nk wat poster r..
kn bakal model..
kne r collect awl2..
nnti da ssah nk jumpe..
=p

Marya said...

aik..
macam 2 plak..
palik je.
xde maknenye..
ni model sementare je.

SaiyidahAisyah said...

crowded gila design shirt tuh but smarto kot. hehehee.
u mmg fotogenik. cams love u.
but pose teraker tuh mcm tak kena pulakk untuk t shirt tuhh. ahaa. agak seksiii. :P

anyway, it just a koomentos.

eh eh bli taw laptop mcm i punye tuh. mura dan flexible. if u like the small one laa.

Marya said...

haha..
yg last pose 2..
saje gedixx..
haha

nak gak la..
macam saiyidah punye..
smart!

Ip Man said...

shomeyl la u ni..
pakai ape pon sume jadi..
posing xnak menggode je plak tu..

Fatin Afiqah said...

kakak. ibu fatein dia nak bukak business kecantikan. kakak jadi model mau ka? ;D tuh pn kalau ibu jadi nak bukak dat business meh. ;)

Marya said...

oo yekew..
hah. kalau jadik..
roger je akak..
muahaha!

Nazz Xp said...

erm U nie mmg ada BAKAT la..
U boleh di bawa kedalam lg..
Dalam KUBUR.hehehe
just kidding..
Okla tu ...ade gaya mcm model gak..