ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, May 4, 2009

Control Cun?

dulu..kawan2 aku kate..marya suke beno cover cun.! hampeh.
tapi skang tgk la.korang nak kate pe lg.? aku bukan mcm dlu.
aku da berubah mengikot taraf kebahagiaan kot!!wakakaka.
aku skarang lebey bahgie..& aku suke ape yg aku buat..
walaupon bodo2. hee.. aku harap korang ubah la persepsi after
tgk pic2 yg xbape byk la aku nak buktikan neyh.

ni adalah aksi2 aku ngn roomate aku kat uitm.. nana namenye..
dye ngn aku same sengal. tapi dye kepale lg mereng .aku sopan sket!!
wawawwa..padan muke kaw nana!!!
INI ADALAH BLOG AKU YG 1.
coz b4 diz..aku malas nak update..ni pon terpakse cz aku mati keras
xde buat ape kat rumah ni..
kate pon cuti sem..heeeeeeee.








13 comments:

Syazwan Yazid said...

ni koleksi gambar budak2 nakal ke...??? haha!

suhairah.arshah said...

hahaa... i like dat alfro hair..!
muahahahaahaaaa~

Eyqa Aman said...

cover cun??xla.cover buas adela..hahaha

Marya said...

heh..
ni koleksi gamba dak2 yg bahgie la
ngn hdop masing2..hihi..
rambot afro 2..pinjam jap kwn nye rambot!!
lalalala..

erk.?
cover buas..?
xdapat d cover la..muahahhaha.
grrrrrrr!!

fatein.H said...

watak org gyla kan pic alfro tuh? haha. menggila pic2 kak yaya neh.

Marya said...

haah ..pandai pon!! watak org gle..hoho..
mmg gile pon..
sawan babi kot!

zee said...

1st time kenal sis zee xpenah pn terpikir sis ni cover pe2..hmmm..cehh cehh ckp mcm da penah jumpe je owkkk..

Marya said...

haha!! yekew..
sbb knal kat mespes kot..
kawan2 sys yg kate macam 2..
dlu..dorang kate sys kalau tgkap gmba nak
cantek je..
xley buat muke burok lgsg,,
haa.

Anonymous said...

haha..
sume jenis gmba pelik2 ade kat sini.
sayang2..

Marya said...

ske..
bia la..

Anonymous said...

sape kte ko cntrol cun?
u'r not k..
just ignre wht ppl said.

fatein.H said...

suka suka suka sgt g page kak yaya. banyak pic so ta boring. kak nana tuh mcm happy go lucky je kan? mesty best kawan sama dea. ;DD

Marya said...

heeeee..
tenx sume ye..
tapi kesah sebenanye mmg
kawan2 aku kate aku cover2..
2 dlu la..
skang da x..
ngahahha..macam ppuan mereng je plak.
kesian ip..dapat awek camni..